Work and a party

Ok, så her kommer outfiten fra I går. Jeg er som alltid sort. Og gjerne lag på lag. Det er jo så smart å kunne skrelle av seg ettersom man trenger det. Jeg er så utrolig fornøyd med Aquazzura sandalene! Godt kjøp altså. Jeg finner det alltid bedre å ha sko med åpen tå. Da får alle tærne plass og det er jo greit. Utenom Manoloene da, de er så utrolig gode å ha på. Ikke bare på fest men til og fra også. Du kan GÅ i de! Klapp klapp! Jeg skal ha overkneebootsene fra Blahnik, og de søte 8 cm med åpne tå....:) 

Tilbake til i går. Jeg skulle rett fra jobb og i selskap, å tok med meg litt skiftesko til jobben og  By Malene Birger silkecamien for å skifte fra Mua Mua t-shirten. Skinnskjørtet gikk all the way. Det er det jeg mener med å ha ting i skapet som passer sammen. Jeg kan bruke alle plaggene jeg har i garderoben sammen på en eller annen måte. Det blir lett å finne noe å ha på hver dag og det blir lett å se bra ut. For alt jeg gidder å ha i skapet mitt er 100% bra. Jeg bruker ALT jeg har. 

Så i går, planlegger kvelden i forveien:

På jobb, t-shirt fra Mua Mua, Genser fra Acne og skinnskjørt fra By Malene Birger

På party, samme skinnskjørt, samme genser, sandaler fra Aquazzara og silkecamisole fra By Malene Birger. Ja, jeg er veldig glad i By Malene Birger <3 :)

Strutt your stuff, life is to short!
MrsBxx

IMG_6090.jpg