På tide å våkne

Wake up and Just Do It!


Wake up and Just Do It!

I går jobbet jeg på Høyer Luxury til kl 18, og så var jeg på party:):) Det var en sommerfest, sommeravslutning mener nå jeg da. Heldigvis er høsten på vei. Årstiden med klare dager og de beste kolleksjonene. Men det er ingen innovativ betraktning. De aller fleste med litt interesse for mote og trender har vel høsten som sin favoritt årstid. 
(Dette var egentelig introen til saken jeg egentelig skulle poste nå, men så rant bare ordene ut, og da er det bare å skrive da... Outfitposten kommer om litt)

For min del om dagen, les det siste året, har egentelig denne høsten vært noe jeg fryktet og grudde meg til. Tiden fosser fremover uten tanke for hva den skaper av fortvilelse og sorg. Det er bare å bite tennene sammen å henge med. Hva er vel alternativet? Jeg ønsker ihvertfall å være her i mange år til så da tar jeg meg heller et glass vin i dag og setter meg ned å planlegger resten av året inn i kalenderen min med påminnelser og alt.

Jeg har tenkt litt. Det som ofte lammer meg er noe som likner på angst for overveldende oppgaver. Altså de tingene som virker uoverkommelige og uendelige. Jeg ser liksom ikke dag for dag, men raser igjennom i hodet, ukevis av scenarioer og tidskniper på kun fem minutter. Det må jo stoppe. Jeg vet jeg alltid lander med bena på bakken og hodet akkurat over vann. Det får holde.

Jeg tenker ikke at jeg nå skal "gripe dagen" eller noe slike klisjeer, men bare anstrenge meg litt ekstra for å håndtere én dag av gangen. Sørge for å vite hva som skal gjøres i morgen av skole, jobb, trening og hjem. Jeg skal gå inn på kalenderen min hver dag, og gjøre det jeg har satt meg fore. Jeg skal IKKE bekymre meg for at tiden til slutt kanskje ikke vil strekke til. Jeg er lei av å ødelegge i dag fordi jeg bekymrer meg for november eller desember.

Det rare er at når jeg i fjor hadde  MYE mer å gjøre, rakk jeg alt! Det var ikke en ting jeg ikke fikk til! Velkommen tilbake MrsB! Time; watch out!

MrsBxx