Shoppingvettregler

Her er de!
Men du, les det som står skrevet etter regelene og da<3  

#1. Ser du noe du vet i hjertet at du trenger, KJØP! Du angrer mer på det du ikke kjøpte enn det du kjøpte.  

#2. Vit hva som kler deg. Se på bilder du har av deg selv, prøv de klærne du har og tenk etter når du følte deg fantastisk og ikke bekymret deg for hva du hadde på deg. Da hadde du nok på deg noe som var riktig for deg.

#3. Husk hva du har i skapet ditt og hva du ofte tar deg selv i å savne.

#4. Ikke kjøp noe på impuls og ikke kjøp noe til en anledning som er rett rundt hjørnet.

#5. Planlegg. Lag en liste og sett opp et budsjett.

#6. Hold deg opptadert på hva som rører seg i moteverden via magasiner, internett og blogger. Da blir du ikke sjokket til kjøp når noe plutselig dukker opp i butikken. Sjekk ut style.com!

#7. Bruk trenden som gjelder som retningslinje og ikke følg den slavisk. Gjør den "din". 

#8. Hold av, deponer og ta vare på kvitteringer og lapper. Kanskje du ser når du kommer hjem at buksen som så fin ut på dukken faktisk "trenger" genseren den hang sammen med. Da burde du kanskje ikke kjøpt buksen? 

#9. Unntaket. Vær vill og gal en sjelden gang. Ellers blir garderoben din like "kjedelig" som min....

Burde det vært flere punkter? Hjelp meg da, ikke bare sitt der! :):)

Ok, la oss huske noe her, du og jeg VET at dette ikke er viktig i det store og hele. Vi vet at mennesker lider i krig, sult og fattigdom. Vi vet også at vi ikke trenger å se lenger enn vårt eget flotte land for å oppdage at ikke alle har muligheter til noe så trivielt som shopping og garderobeplanlegging, eller fotball og golf for den sak skyld. Vi forstår at det er mennesker ved siden av oss som sliter med problemer vi vet ingenting om. 

Jeg har selv mine egne problemer med familie, jobb og penger, men jeg lever! Og jeg ønsker å nyte. Nyte små og store ting. Om det er interesse for fotball, sykling eller golf, så koster alt  penger og tid. Ingen av disse tingene redder menneskeliv eller er oppofrende og uegoistisk. Hvordan vi ønsker å bruke tid og penger er vårt eget valg, for vi bor i et samfunn som oppfordrer til individualitet og mangfold. Det er bare så synd at mange av disse tingene ikke gjelder om den du er, ikke stemmer i det snevre politisk korrekte bilde mange har av hva det er greit å ha interesse for.

Hørte jeg dobbelt moral? Jeg tenker ikke at selvom noen er opptatt av fotball, så er det det eneste de er. Jeg vet selv at jeg kan ha flere tanker i hodet på en gang. Jeg kan mye, vet mye, leser mye og er mye. Vet ikke hvor mange ganger jeg har måttet forsvare (ikke ovenfor den som faktisk har sagt noe, for folk tør ofte ikke si slikt rett til meg) at et par sko kan koste 7 000,- eller at en genser kan koste 6 000,-. Noen setter kanskje grensen hos Filippa K eller Dagmar, sånn prismessig, og strekker du deg litt lengere er du dum, snever eller egoistisk.

Ett ord; BULLSHIT!

Hva var det Coco Chanel sa en gang?
"I don't care what you think about me, I don't think about you at all"
Jeg er nok ikke der enda, jeg er der hvor jeg VET jeg irriterer noen, men alikevel ikke klarer å slutte å være meg.

Husk at den du først må gjøre fornøyd er deg selv.
MrsBxx