Fall wishlist vol. 2

Det er såå mye jeg ønsker meg, og wishlisten er satt sammen av det jeg planlegger å kjøpe og det jeg har lagt av eller deponert på. Det er også pieces der som er utenfor min rekkevidde. Altså det som er altfor dyrt, men som jeg skal kjøpe til onsdag når jeg vinner i VikingLotto.
Om det er ting som ikke kan kjøpes i Norge, eller ikke ligger på de mest tilgjengelige nettbutikkene finner jeg en måte å få tak i det på uansett. Det er ytterst sjelden det er noe jeg har bestemt meg for å kjøpe som jeg ikke klarer å få tak i. Det vanskeligste hittil må ha vært Reptilene, Saint Laurent bootsene i pythonskinn. De måtte jeg få Tonje, en av mine beste venninner til å kjøpe med seg fra Frankrike fordi du ikke får bestillt eksotisk skinn inn til Norge. For DET er jo en viktig regel å trekke ned over hodene på folk...

Note to self; skriv en post om vårt k... meg i .... skatte og momssystem.

Men her er godsakene. Kun ting jeg kan kombinere med det jeg har i skapet fra før. (Shoppingvettregel#3) Er det forresten noen som trenger en oppfriskning på regelsettet?

 
Acne


Acne

By Malene Birger


By Malene Birger

Saint Laurent


Saint Laurent

Cartier


Cartier

By Malene Birger


By Malene Birger

Rick Owens


Rick Owens

Gucci              Mr & Mrs Furs


Gucci

 

 

 

 

Mr & Mrs Furs

 

Genseren fra Acne er RÅ! Wow, den passer til alle anledninger, outfits og alle værtyper. Elsker det volumiøse snittet og strukturen i strikken. Pluss at den er "jet"black. Ikke grå-, brun- el blåaktig. Skikkelig sort.

Skinnkjolen fra By Malene Birger sier seg jo selv. Jeg digger skinn og denne er lekker, tekkelig og alikevel sexy. Check, check, check.

Jeg har Saint Laurent ringen fra samme kolleksjon som armbåndet i sort, men jeg synes det er så utrolig lekkert i sølv. Tungt og seriøst. Og alt kan jo ikke være sort... 

.....f.eks. skjørtet i paljetter fra By Malene Birger, sølv! Hurra, så gøy! Jeg tror at dagen min MÅ bli morsom om jeg har på meg dette skjørtet, og tro det eller ei, det passer til det meste. Pass bare på å ikke kjøre på med for mye annet "stæsj". Test det ut til lun strikkegenser og ankelboots.

Turtleneck er noe alle bør ha i skapet, det er fint til så mye. Jeg liker denne fra Rick Owens ekstra godt fordi den har de karikaristiske litt for lange ermene.

Gucci hatten trenger vel ingen nærmere introduksjon, jeg har jo tidligere sagt hva jeg mener om den saken.

Jeg har en fin klokke med lenke i stål, men fy søren så lyst jeg har på denne med sort krokodilleskinnsrem fra Cartier. Dette er en av de tingene jeg skal kjøpe for lotteripengene til onsdag.

Mr & Mrs Fur. Har du vært borti de? Gi meg kraft parkasene her er så fine. De kommer med pelsen i de mest fantastiske farger. Jeg har selvfølgelig valgt en fra black collection, men det er også en i militærgrønn med acidgrønn pels som er syk. 

Det var det for nå. Det er jo nye ting som sniker seg inn i hodet hver dag, derfor må du holde hodet kaldt og garderoben ryddig. Shoppingvettregel #3; Vit hva du har i skapet og hva du tar deg selv i å ofte savne når du kler på deg om morgenen. Sånn slipper du mange dyre bomkjøp. det hjelper jo ikke med en parkas til, om det du alltid føler du trenger er et pencilskirt eller en silkeskjorte.

Remember, to know is to succeed.
MrsBxx