Yesterday

Broken iPhone - broken heart


Broken iPhone - broken heart

Jeg aner ikke hvordan, men Iphonen min knuste! Den lå i vesken og jeg hadde akkurat brukt den men plutselig var skjermen i tusen knas! Hadde heldigvis en gammel liggende, for fy søren så avhengig jeg er av telefonen. Jeg snakker kanskje ikke mest i den, og sender ikke flest meldinger og mails, men Instagram... Kan ikke leve uten! 

Instagram er et medie som de aller fleste jeg kjenner bruker. Noen MYE andre noe. Men "alle" er der. Her er også et sted janteloven til tider hersker. Det er spesielt hvordan noen enten er privatprukere og snuser på andres profiler i all hemelighet, eller bare er brukere med lav aktivitet, men de begge elsker å hate andres hyppighet og håndtering av forumet. 

Men herregud, vær så snill, se på min profil, følg meg og kommenter som du vil, men ikke diss det at jeg er aktiv. Du ELSKER å få et innblikk i andres liv, akkurat like mye som jeg gjør det, så vær gjerne kritisk, men vær grei.

Du vet ingenting om andres kamp, be kind. Always.

Men den knuste Iphonen, det krevde et par tiltak, og dagen i går forsvant mye til å ordne den.

This is what I wore:

IMG_5755.JPG
IMG_5765.JPG

Yndlingsskinnjakken min gjennom alle tider fra Rick Owens. Den tok mye tid, masse prøving og feiling og ikke minst mye penger å få tak i. Jeg kjøper som tidligere nevnt kun det jeg selv synes er helt 100% perfekt, og denne er det. 
Skjørtet er også fra Rick Owens (ELSKER Rick Owens!), og det fikk jeg på 40% salg. Det var egentelig fotsidt, veldig kult, men fryktelig upraktisk, og har derfor vært en tur hos Charlotte på Flex. Jeg kjøpte det i fjor og har brukt det veldig mye. Snitt og søm på plagg fra RO, er utrolig bra. Alt sitter, når du finner rett str, helt fantastisk.
Skoene er Alexander Wang, og t-shirten er fra Helmut Lang. Vesken er Chanel, min siste investrering. 

Ha en fin lørdag da, spend it stylish and cool!
MrsBxx