About last night

Last night:
Frisør -perfect
The girls -perfect
Tapas på Delicatessen -perfect

Last night -PERFECT

Det er jo ingenting som slår en slik dag. 
Men tilbake til hår, jeg er ganske pysete og gjør sjelden forandringer, men selv så merker jeg STOR forskjell hver gang jeg har vært hos frisøren. Jeg er der hver 14de dag, men da er det bare farge. Jeg klipper ikke ofte, kanskje et par tre ganger i året. I går klippet jeg meg og føler nå at håret ble sunt og fresht. Ble skikkelig fornøyd som vanlig.

Takk Anne Mette og Benjamin <3

Det skal ikke så mye til når frisøren er god. Jeg tror mange frisører kun jobber for lønn og ikke passion. Jeg ville aldri overlatt håret mitt i hendene på en som ikke bryr seg. En som ikke har yrkesstolthet og interesse for faget.

Jeg er ferdig med peroksidbleket hår, se 1988..., men det betyr ikke at det ikke kan være kult. Men det må liksom henge sammen med klippen og stilen du har.

Men, looken jeg tidligere har omtalt som Miss Piggy/FHM ikke er flatterende uansett. Kun på Miss Piggy da, HUN disser du ikke!

Sporadisk irriterer jeg meg over peroksidblekede, overbetalte damer med et etter mitt syn, uheldig forhold til klær. Jeg mener, du blir ikke Jackie O. selvom du slenger på deg en snuppete jakke med trekvart erm. Men hva vet vel jeg. Det er nok   ikke så smart å mene noe offentlig som ikke er politisk korrekt, og kan bety noe for hvilke parties man blir invitert til. 

Ooops, der mente jeg visst noe alikevel... MItt største problem er jo uansett ikke at jeg blir bombadert med invitasjoner til rød løper eventer...

Uansett, jeg synes det er merkelig at noen våre offentlige damer ikke fikser det der med hår og klær. Hvem er det de hører på? Har ikke disse damene stylister og folk rundt seg som ser dette? Eller tør ikke de heller å være ærlige?

Eller enda verre, JEG tar feil?!!
Neeei, det er ikke mulig det... :)

Det var en super kveld i går med supre jenter. Men snapshotsene ble det ikke noe av. Var ikke så lett det der. Kanskje neste gang, mer snapshots og mindre schnaps?

Ha en fin fredag!
MrsBxx

IMG_5686.JPG