Hair!

 

God morgen! Det er vel formiddag når jeg poster, men det er morgen nå...

I dag skal jeg ut å spise med jentene, vi skal spise tapas på Majorstuen. Tenkte å ta med kamera for å få med noen in-motion snaps. Får se hvordan det funker, legger ut noe i morgen om det blir bra. 

Først skal jeg til frisøren. DET er et kapittel for seg. Jeg er frisørjunkie! Elsker å være hos frisøren, heldigvis, for jeg er der ca hver 14 dag... Det er mye vedlikehold på gamle kropper:(

Håper ikke jeg skravler hull i hodet på Anne Mette når jeg er hos henne. Om jeg gjør det håper jeg hun aldri forteller meg sanheten om at hun er drittlei meg og alle ordene jeg har, for tiden jeg bruker hos Toni & Guy er mine favoritt timer.

På bildet til venstre ser du meg i dag b.f-Anne Mette. Ute med Bella morgen outfit. Håret er som det har vært veldig veldig lenge, med noen små fargejusteringer.

Jeg farger etterveksten min. For det ER grå hår her. Jeg tror ikke jeg er helt grå, men jeg har kommunefarget hår fra naturens side og alt ser grått ut mot den mørke fargen jeg liker. Det kalles vel kanskje musegrått... 

Jeg bruker som sagt Toni & Guy i Hegdehaugsveien. Anne Mette er min frelser. Jeg blir alltid fornøyd, og går alltid ut med en god følelse. Nå er ikke jeg så spennende da. Jeg er ikke dreven på sminke, men håret, kjedelig eller ei, har alltid vært min"greie". 

Før derimot, var jeg litt mer laidback ifht. forandringer. Jeg holder en knapp på 1988. 

 
ca. 1984

ca. 1984

1988

1988

1992

1992

1995

1995

Før jeg går prøver jeg å rekke å slenge inn en post med outfit. Ser for meg bukser i dag. Kanskje med Blahniksene? Eller reptilene, det er det pythonbootsene fra Saint Laurent heter nå<3

Jeg har noen par sko hos skomaker og kan ikke hente de før i morgen. Savner alle sammen. Skulle gjerne hatt Louboutinsene med åpen tå i dag.

Ok, talk to you later.

Be cool 
MrsBxx