Fall wishlist vol. 1

Ååå som jeg ønsker meg dette wrapskjørtet i skinn fra Acne. Perfekt lengde og jeg tror perfekt snitt.
Om du er litt yngre finnes samme skjørt i en litt kortere utgave som er skikkelig snuppete og fint.

Utover høsten ville jeg stylet dette med nettingstrømper og ankelstøvletter. Jeg ELSKER bootsene fra Saint Laurent. Ønsker meg også de på bildet under fra fall/winter 14. Et snev western, som IKKE egentelig er meg, men disse er nydelige. Jeg vet at lesten passer meg og er fantastisk også om jeg står en hel dag på gulv med betong og fliser.
Jeg synes det er fantastisk med støvletter eller overkneeboots til slike skjørt også, men ikke til bruk inne. Jeg har alltid tenkt at høyere støvler er "på vei" til noe og ikke til innebruk. kanskje jeg må teste ut alikevel. Men da trenger jeg høye støvler og da......

AcneWrapSkirt2.jpg

Som disse fra Manolo Blahnik. Oh la la! Overknee boots bør etter min mening være i suede og uten en for høy hæl, ellers blir det tacky. Disse er fantastiske, men jeg ser de helst til skinnbuksene mine fra Helmut Lang eller jeans og en cozy stor strikkecardigan. Kanskje jeg skal teste de ut til skjørtet fra Acne? Må jo kjøpe de først da, og skjørtet... 

Men når jeg går til toget eller løper til bussen så trenger jeg noe mer praktisk. Og egentelig gjør ikke jeg praktisk. Altså joggesko på vei til jobb..., veldig smart men jeg bare klarer ikke. Jeg bruker joggesko masse, på løpetur!

Armybootsene fra Saint Laurent er sååå fine. Lekre OG praktiske. Kan jeg vær så snill å få de da? Jeg som er sliten i føttene og alt...?

 

Saint laurent


Saint laurent

Manolo BlahnikManolo Blahnik

   Saint Laurent

 

Saint Laurent

Acne


Acne

By Malene Birger         


By Malene Birger

 

 

 

Kunne tenkt meg en ny cardigan. Jeg vil ha denne fra Acne. Den er oversized men har tighte ermer og det gir den en så kul siluett.

Undertøy! Det er min greie! Elsker å føle meg fin fra innerst til ytterst. Jeg bruker til vanlig undertøy (sjekk linken) som føyer seg etter kroppen og har så lite sømmer og pynt som mulig. Når jeg bruker skinnskjørt kan jeg gå litt utenfor boksen. Da synes ikke en og annen sløyfe eller søm. Ønsker meg dette settet fra By Malene Birger. Det er nydelig, romantisk og veldig høst. 

Da trenger jeg bare en silkecamisole. Det har jeg! Kjøpte to fra By Malene Birger (klikk på linken for å se) for noen måneder siden og de brukes til alt. Til skinn og strikk er de perfekte.

Tja, hvor mye ble det da?
Men det passer til alt jeg har! Og det kommer ikke til å henge ubrukt i skapet... 

MrsBxx