Goes with EVERYTHING

Sko hever antrekket og redder det meste. Jeg elsker sko, og dette er mine favoritter<3

Bootsene fra Saint Laurent ble kjøpt i Cannes for et år siden. Jeg har brukt de masse!
De er i pythonskinn. Et eksotisk skinn som var umulig å bestille til Norge. Jobbet hardt for å få tak i de og de har vært verdt hver eneste krone. Det er også gøy å ha noe som ikke man føler at alle andre har

De aller fleste har jo ankelboots, og de fleste ankelboots er "like", men ikke for oss som er spesielt interessert. Oss som legger følelser og tid ned i garderoben. Jeg holder nesten pusten når jeg har funnet a good piece, i håp om at andre ikke kjøper det eksakt samme.    

Prøv å finne en versjon av ting du ser på andre som blir din greie. Det trenger jo ikke være helt likt, men noe som sikkert er enda bedre og mer deg.

Jeg tenker ikke på en enkel Acne jeans, Wang t-shirts, en LBD eller Equipment skjorte, men de de større tingene, det som du føler at definerer akkurat deg. De spesielle tingene du var så heldig å få tak i eller har klart å spare til.  

En Chanel Boybag for eksempel, er jo det det er. Er man så heldige å kunne kjøpe det så er jo det bare supert, men om den du alltid er sammen med har akkurat lik, så er det mye mer gøy å ta en annen farge, et annet skinn eller stil eller kanskje gå for en 2.55? Eller kjøre gull hardware istedenfor sølv? Skinnjakken fra Rick Owens eller IRO er jo klassikere også, og som med Chanel vesker, har du råd; go for it. Men ikke helt lik som venninnen din kanskje? Sjekk ut en annen modell? Prøv en annen farge?

Det er ingenting som er tristere enn å se en venninegjeng rase rundt i like sko
eller samme jakker og vesker. Spiller de i et band liksom?

Og tenk deg at en du kjenner har planlagt, spart og jobbet for for akkurat DE skoene eller DEN jakken, og så klikker du akkurat det samme hjem fra Net-á-Porter på fem minutter. Uten andre tanker enn at de er kule og du kan.  

Må man så må man. Er det noe du bare MÅ ha, så si i fra. Det trenger jo ikke å være noe problem. Ta en telefon. Avtal. No problem :) 

Don't steel someone else, invent you. Its much more fun<3

MrsBxx 

 

 

 

 

Jakke Rick Owens // Skjørt By Malene Birger // Veske Chanel // T-shirt Eleven Paris // Boots Saint Laurent