So I had this thing....

Burberry coat // Burberry boots // Burberry flatcap // Chanel bag


Burberry coat // Burberry boots // Burberry flatcap // Chanel bag

Jeg hadde skrevet denne saken men så skjedde det noe og jeg kunne ikke gjøre det ferdig. Det er ikke alltid ting blir som planlagt eller håpet, men man må jo bare ta det som kommer, sant? 

Pour yourself a drink, put on some lipstick,
and pull yourself together. -Liz Tayler

Tilbake til "tingen". Jeg går mye i skjørt og kjole når været tillater det, og for min del må det være under frysepunktet før jeg kler meg anderledes enn på sommeren. 

Jeg er ikke en sommerjente, det har jeg sagt før, men jeg er en skjørt-/ kjolejente. Når temperaturen synker dukker problemet strømpebukse opp, og jeg har bestemt meg for lenge siden; det er noe jeg simpelten ikke bruker.

Jeg bruker ALDRI strømpebukse, kun stayups eller strømper med hofteholdere. Føler meg ikke foxy når jeg kjenner at strømpebuksen sklir litt nedover hoftene og det blir haremsstrømpebukse under skjørtet. Dessuten, hvor stilig er det med strømpebuksen dratt godt opp i livet over knickersen?

Jeg har funnet den perfelte hofteholderen. Den er fra Wolford og er smooth og uten pynt. Ikke dill som bare lager søkk og bulker i klærne. Jeg ser poenget med blonder og rysjer, men ikke til annet en soveromsbruk, if you catch my drift...

These are my daily essentials. You need black, nude, and maby red or pink? Something fun for a peekaboo effect. Well, thats my opinion...


These are my daily essentials. You need black, nude, and maby red or pink? Something fun for a peekaboo effect. Well, thats my opinion...

Selve strømpene, eller eventuelt stayupsene, må etter mitt syn være av slik kvalitet at ikke maskene "drar" seg så du får striper i overflaten. De du får tak i som er 80-100 dernier kan like så godt være rimlige, der ser du ikke mye forskjell, men de tynnere strømpene opplever jeg alltid som bedre om de kommer fra et godt strømpemerke. Mine favoritter er Wolford og Falke. 

MEN uansett, strømper tar jeg ikke frem før gradestokken viser endel minusgrader eller jeg skal noe som krever en mer anstendig fremtoning.

IMG_5174.jpg

Alternativet er jo nettingstrømper. Har du ikke fulgt med i timen så tenker du sikkert at det er tacky, men det er ikke det. Det kommer an på hvordan du bruker de. Til et kort skjørt ville jeg ALDRI brukt det, men går skjørtet til knærne eller lenger, da er det foxy og cool. Nettingstrømper må også være stayups. Jeg vet det finnes som strømper til hofteholdere, men har ikke enda fått tak i de. Nettingstayupsene jeg ofte bruker, kommer fra H&M og de er supre. 

Men er vi enige da? Vi bruker IKKE strømpebukse, fordi vi vet at det både føles og ser usexy ut. Vi prosjekterer det vi føler. Føl deg fin og vær fin. 

Jeg er alltid fin jeg<3 
(att: Mon, Tonje, Kaia, Eli)

Foxy, foxy!
MrsBxx