Meditation

Noen dager er så tunge.

Heldigvis har jeg skapet mitt.
Jeg kaller mitt walk-in closet for meditasjonsrommet. Stedet for ro og ettertanke. Her kan jeg nyte et glass vin, aldri rødt selvsagt, det setter jo flekker, planlegge, rydde og jeg kan trekke inn atmosfæren, av system, samspill og orden.

Alle har det sikkert sånn. Jeg håper bare at alle har et sted fysisk eller mentalt, hvor batteriene lades. Et sted som gir deg fem minutter i skyggen, og kanskje litt energi. Pluss-følelser tenker jeg at det er. Noe som fyller på tanken med glede, forventning og positive planer.

Jeg tenker at jeg er heldig som kan genuint glede meg over et par sko eller en skinnjakke. Stort sett er det ikke engang noe nytt som skal kjøpes, men godfølelsen over å ha ting jeg bryr meg om. Jeg er så glad for alt jeg har.

Jeg koser meg også ofte med planer om nyinnkjøp og utvikling av garderoben, men det er alltid snakk om langt frem i tid. Det jeg har er stort sett kostbart (etter min lommebok da) og det jeg ønsker meg er likeså. En senere post fra meg kommer definitivt til å være en ønskeliste.

Noen av mine favoritter i skapet. Rick Owens, Manolo Blahnik, Chanel, Saint Laurent, Alpaca Society


Noen av mine favoritter i skapet. Rick Owens, Manolo Blahnik, Chanel, Saint Laurent, Alpaca Society

Pelshatten fra Alpaca Society er vistnok etisk ok.... Disse dyrene må dø en naturlig død for at pelsen skal høstes. 


Pelshatten fra Alpaca Society er vistnok etisk ok.... Disse dyrene må dø en naturlig død for at pelsen skal høstes. 

Zebrakjolen fra DVF skal brukes i morgen. Det er jeg nesten sikker på....


Zebrakjolen fra DVF skal brukes i morgen. Det er jeg nesten sikker på....

 

Noen ser sikkert hånlig på meg som kan rette så mye følelser mot materielle ting, men haha, hvem har den letteste veien ut av mørke? Jeg som kan sette meg ned i en etterhvert ganske fullkommen garderobe og puste med magen, eller de som får utskrevet Prozac av legen? Jeg snakker jo ikke om shoppingbonanza her, jeg snakker om å glede seg over ting man har. Ta vare på det man har jobbet hardt for og nyte det. 

Jeg fyller dagene mine, både de mørke og de lyse, med vakre ting. Slik vil jeg ihvertfall se fabulous ut den dagen det kommer menn i hvite frakker å henter meg.

Livet er for kort til å ikke se best ut hver dag. Amen.

MrsBxx