I love my hat I love my hat I love...

 
 

Jeg syntes før at jeg ikke kledde hatt. Men hva skal men gjøre da? Ikke bruke det? Det er uaktuelt. Hatt definerer antrekket. Hatt gjør at du synes, samtidig som du skjuler deg. Hatt er kult og litt edgy. Og en hatt skiller deg fortsatt litt fra alle andre. ALLE går jo ikke med hatt hele tiden. Det er så godt å ha noe som ikke er mainstream, selvom men ikke er av den innovative typen. Så, jeg fant ut for mange år siden at jeg skulle bruke hatt fordi jeg synes hatten var kul og den var praktisk for å holde håret på plass på vei til tog og buss, og så ble det bare en del av meg. Jeg tror alle som kjenner meg forbinder denne flatcapen med meg. Jeg elsker den. Kjøpte den i London for mange år siden på verdens beste weekendtur med supergode venner. Den har så mange gode minner knyttet til seg. 

Skulle hatt en til da. En som funker like bra som flatcapen fra Burberry. Jeg kjøpte en fedora fra Gucci for noen få år siden, men har liksom ikke blitt like god venn med den. Jeg har nesten kjøpt en fra Rag and Bone. En mellomting mener jeg mellom Fedora og Trilby, og jeg vil ikke ha nesten. Jeg vil ha helt perfekt. Det er bare da man vet at man vil elske plagget som kjøpes. 

Det er det som gjør jakten så morsom, you can't trade down. Du må opp og frem! Du kommer ikke til å være fornøyd med nesten bra når du vet hvordan helt perfekt føles. Det blir en livsstil. Alle deler av livet gjennomsyres av å ønske prefeksjonisme. Er det for slitsomt så er det bare ikke deg, og det er helt greit. Alle må finne ut hva de selv gidder å ofre og ønsker å oppnå. Hva som er viktig.

Jeg føler jeg igjen må si at jeg forstår forskjellen på livets virkelige problemer, tro meg, jeg har nok av de. Mitt liv har ikke vært en dans på roser. Men akkurat derfor er det så deilig å ha full kontroll på noe. Dessuten, det som er perfekt for meg kan være meningsløst for deg. Men da hadde du kanskje ikke lest denne bloggen? Eller er du en av de som leser for å hate? Det er greit det også. Hver sin smak.

Noen liker å bruke tiden sin foran tven, det synes jeg er meningsløst. Jeg klarer ikke engang å sitte rolig. Da må jeg brette noe tøy, eller stryke, sortere smykker eller lakke negler. Andre vil bare trene, det gjør jeg også mye, men jeg klarer det ikke om det er møkkete på badet eller rotete i et skap. Jeg liker å vite hva som er i alle skap og skuffer i hele huset. Det eneste stedet jeg ikke kontrollerer er garasjen. Og der ser ut som det bor en østeuropeisk familie på tolv.... Hmmm, lurer på når de flyttet inn?

Gi meg kraft, helt ute av det igjen. Det var jo hatt jeg snakket om.  

Trilby likner på Fedoraen, men de har en smalere skygge som bøyer mer nedover i forkant. Jeg  vil ha en Trilby med liten skygge. Jeg vil bruke den tippet litt på siden og langt ned i pannen. Jepp, det skal jeg ha. 

Jeg har funnet en fra Gucci, den er alltid utsolgt i min størrelse. Jeg holdt nesten på å kjøpe en fra Maison Michel i Saint Tropez, men var blakk. Denne høsten skal jeg finne en. 

Stay true to you <3
MrsBxx

 
Gucci - j'adore!!

Gucci - j'adore!!

 
Maison Michel

Maison Michel

 
Rag and Bone

Rag and Bone

Jeg ønsker meg mest den fra Gucci, men den MÅ være sort!

Vest By Malene Birger // Sko Christian Louboutin // Hatt som før // Jeans Acne - alltid Acne // T-shirt Alexander Wang