New best friend!

Philips Steam & Go <3


Philips Steam & Go <3

Mine to favoritt topper for sommeren. Silke camisoles fra By Malene Birger&lt;3 De ser slik ut etter en tur i koffert på sommerferie selvom jeg er skikkelig flink til å pakke.


Mine to favoritt topper for sommeren. Silke camisoles fra By Malene Birger<3 De ser slik ut etter en tur i koffert på sommerferie selvom jeg er skikkelig flink til å pakke.

Steam baby!


Steam baby!

... ta-ta! 5 min later, -no wrinkles!


... ta-ta! 5 min later, -no wrinkles!

Philips Steam&Go! Kjøpte den i går på EL-kjøp til 599,-. Hittil, 15 timer senere, er alle mine klær wrinklefree! Jeg har aldri klær hverken på meg eller i skapet som er krøllete, men det hender at jeg har et par t-shirts eller en skjorte på vaskerommet i uker av gangen.... Du vet de drapperte skjørtene fra Rick Owens, James Perse og Alexander Wang? Og toppene fra Helmut Lang? Umulig å stryke opp etter de har vært i kofferten eller om du vasker de hjemme. Alle skjeve sømmer og drapperienger gjør det til en tidkrevende oppgave som stort sett ikke blir 100% bra.

Jeg skjønner ikke poenget med å bruke penger på noe om det ikke vedlikeholdes og behandles bra. Hva er vitsen med et par Saint Laurent boots eller en Rick Owens skinnjakke om det ser ut som shit? Hva er vitsen med en lekker kimono å svinse rundt i huset med om huset er en svinesti?

Oj, havnet litt utpå der.... Tilbake til steameren. 
Tenkom jeg hadde hatt den da datteren min var liten og kun ville ha kjoler og skjørt med kapper og mille feuille! 

Du legger ikke plagget på strykebrettet, bare henger det opp og fører damperen over plagget noen ganger og, voila! Wrinklefree!

Og jeg som har gått rundt å trodd at sentralstøvsugeren var menneskets beste venn....

MrsB xx