Maleficent!

Sandals Aqazzura Amazon (L.O.V.E. BIG TIME!!!) // Bag Chanel // Jacket Rick Owens // Skirt James Perse


Sandals Aqazzura Amazon (L.O.V.E. BIG TIME!!!) // Bag Chanel // Jacket Rick Owens // Skirt James Perse

Kino i går. Så Maleficent. Wow! Veldig kul film og veeeldig kul dame. Jeg blir beveget veldig lett, høyt oppe og langt nede. Jeg søker alltid kjærlighetshistorien i enhver bok og enhver film, det er alltid en. Uansett, jeg heier på Angelina. 

De nye Aquazzura sandalene fungerte meget bra. Tenk at disse skoene var så gode å gå i! Har litt dårlig samvittighet da, har ikke rukket å såle de om... Bad woman. Sorry Asbjørn, vet det er i mot reglene, men du er så inmari busy og jeg har ikke tid til å vente så lenge! Om noen lurer, norges beste skomaker: Asbjørn Dagestad Asbjørn Dagestad i Josefinesgate <3 Ingen over - ingen ved siden.

Ellers luftet jeg boybagen, fungerte fint til oppbevaring av Toffin, før posen var åpnet selvsagt. Litt bekymret for det lysegrå silkeforet. Tror faktisk jeg må koste på meg en bitteliten makeupbag som er ren og pen og passer i vesken. Nytt oppdrag!

Ha en fin dag og nyt regnet. Jeg skal bruke dagen til å vaske og rydde. Reiser ut å kjøper litt blomster og gjør takterrassen klar til onsdag for DA kommer solen! 

MrsB xx

IMG_2252.jpg