Everyday essentials

Crème de la Mer <3 Moisturizer // Spf 50 for face // Eye concentrate // Handcream 


Crème de la Mer <3 Moisturizer // Spf 50 for face // Eye concentrate // Handcream 

Kremen over alle kremer! Har du bare råd til en krem, la det bli denne. Jeg bruker Eye consentrat også, selvom jeg ikke har råd...., men the moisturizer kan du bruke i hele ansiktet. Ikke glem décolleté og hals!


Kremen over alle kremer! Har du bare råd til en krem, la det bli denne. Jeg bruker Eye consentrat også, selvom jeg ikke har råd...., men the moisturizer kan du bruke i hele ansiktet. Ikke glem décolleté og hals!

SPF 50 Don't go anywhere without it!&nbsp;


SPF 50 Don't go anywhere without it! 

I Sommer har jeg funnet ut at Creme de la Mer ikke er noe billigere i Frankrike, kjøp det like så godt på Gimle parfymeri. Det kommer i taxfree på Gardermoen i disse dager og det kan kanskje hjelpe, men om du må kjøpe en flytur så..... Skal du til USA derimot er det bare å stock up!

MrsB xx