New in

Stockholm er en av mine yndlingsbyer av veldig mange grunner, og Nathalie Schuterman og Mrs H er en veeeldig stor grunn til det, men om jeg nevnte i forige innlegg, litt shopping ble det i Gøteborg også. 

Må bare få si det at Gøteborg er en veldig hyggelig by og jeg hadde det så koselig. Jeg må ikke handle når jeg reiser, selvom de fleste som kjenner meg litt tror det. Uansett, jeg skal definitivt tilbake til Gøteborg en vakker dag.

På NK Gallery kjøpte jeg en enkel t-shirt kjole fra Helmut Lang og et skjørt fra FWSS. Jeg handler bare plagg jeg vet passer inn med alt det andre jeg har og som jeg selv føler sitter som det skal.

Helmut Lang kjolen har lommer, som jeg egentelig elsker, men de må bort. Kan ikke skjønne hvorfor lommer sys inn akkurat på det stedet på hoftene men ikke ønsker mer volum! Skal kanskje til skredderen med den, men prøver ut litt først. Den er superfin. Fantastisk lengde og veldig riktig skjæring for meg i hals- og ermutrigningen. Den er smal, men absolutt ikke trang. Jeg liker ikke trashy, og er du over 16 synes jeg kort og trangt ikke gjør noe for deg.

Jeg får Miss Piggy vibes med en gang jeg selv prøver, eller ser andre i noe litt for trangt, kort, flashy.... Og den eneste som kan "pull off" Miss Piggy style, er MISS PIGGY! A free tip; Leave her style alone girlfriend!!!

Skjørtet fra FWSS er også enkelt, sort, drapert og med riktig lengde. Passer til alt jeg har, igjen...:)

Helmut Lang


Helmut Lang

FWSS skirt 


FWSS skirt 

...still is, and  Saint Laurent sandals


...still is, and Saint Laurent sandals

Same skirt // Saint Laurent sandals // Wang t-skirt


Same skirt // Saint Laurent sandals // Wang t-skirt

Jeg ser jo det at jeg en vakker dag kanskje kan prøve meg litt ute av boksen. Teste litt farge og shape. Men jeg føler en fantastisk ro når jeg går inn i skapet mitt og ikke alt popper mot meg i ville farger.

Det er som med interiør, rot og farger stresser meg. Jeg her en supergod venninne som er den beste jeg vet på interiør med litt sprell. Kommer jeg en dag over litt ekstra cash, skal Tonje bookes. Jeg skal lukke øynene og være med på turen :)

Når det gjelder klær er jeg rett og slett så sikker på min egen stil og hva jeg kler så jeg tror ikke jeg kunne klart å få hjelp, eller villet hatt det. Det var en befriende følelse den dagen jeg kjente at jeg hadde funnet min "stil". Jeg synes det må være fantastisk å jobbe med å hjelpe andre å finne sin stil. Jeg kjenner til så mange flinke stylister, og om de klarer å legge sin egen stil til side for å finne sin klients stil, er det helt fantastisk. Men det må jo gå veldig mye tid med? Det tok meg 35 år å finne min stil så hvor fort kan man finne andres stil for de? Veldig spennende jobb, men så utrolig krevende det må være. Ville noen ha tvunget meg inn i farger jeg ikke trivdes med? Shapes jeg følte var ukomfertable? Som ikke passet inn i mitt liv? Eller er noen så gode at de finner stilen din på nytt, og du blomstrer?! 

Det kan være en enkel måte å starte for å finne sin stil da. Tenk etter, når følte du deg 100% komfortabel og fornøyd når du gikk ut døren? Hva hadde du på deg da? Hva føler du at du savner når du åpner skapdørene dine og skal kle på deg om morgenen? Se på bilder og tenk, hva fikk meg til å føle roen og nyte det rundt meg og ikke tenke på det jeg har på meg. Når er outfiten en del av deg og ikke en uniform eller et kostyme?

Noen er slanke og andre ikke. Det ene er ikke bedre enn det andre. Jeg vet jeg er slank, men herregud så mange ganger jeg har ønsket meg former, les pupper.... Jeg ville også vært sexy, men man kan ikke få alt her i verden. Jeg har funnet ut at den stilen jeg har funnet for meg, passer til en som er nesten flat som en pannekake. Jeg vet at  en mer pompøs stil som trenger en fasong som bugner (skjønner du hva jeg mener?), ikke er innenfor rekkevidde, da må jeg finne noe annet som passer MEG. Jeg har ikke rumpe og ikke pupper, men jeg har andre fordeler, jeg er ganske høy og jeg er slank, det er min greie som jeg kan være glad for. Så får andre være glad for sine sexy former. 

Inntil videre holder jeg meg ihvertfall til det jeg vet funker, and I LOVE IT! 
You can do it too:)

MrsBxx