Lovely Sweden

Clarion Hotel Post Det er koselig i Gøteborg altså, ikke shopping, wining and dining som Stockholm, men koselig. Fint sted å kople av. Reiste en fredag og bodde på deilige Hotel Post frem til søndag. Nydelig mat og kult interiør. Til og med basseng på taket da! Jeg prøvde ikke bassenget (kan ikke fordra klorvann), men testet ut solen der oppe i høyden. Og du vet; nærmere solen - høyere solfaktor..?  

Jeg startet å pakke sent kvelden i forveien, jeg mener to dager, hvor mye kan gå feil? 
To antrekk for dagtid og to for kveld. To par sko for dag og to for kveld. Og så Havaianasene da, for soltaket. Og bikini. Kimono. Undertøy, ganske mye faktisk. Ett sett for hvert antrekk. kan ikke ha miss-match der. Hater om BH og knickers ikke matcher. Eller at det er slitt og ufresht, så det har jeg ikke. Alt må være all "together" all the time. Jeg har samme fix på natt tøy. Det MÅ ikke være fra Carine Gilson og Agent Provocateur, tvert i mot, det meste jeg har i de skuffene er fra H&M. If I only could afford.... Men det er mye viktigere for meg at plaggene er 100% i orden enn at de er et spesielt merke.

Kjøpte en Helmut Lang t-shirt dress og et skjørt fra FWSS. Begge sort selvsagt og liknende plagg jeg allerede har. Poster dette senere.


Clarion Hotel Post i Gøteborg

Helmut Lang


Helmut Lang

Mirrored doors on the way to le rooftop pool. I'm conflicted...


Mirrored doors on the way to le rooftop pool. I'm conflicted...

Jeg kunne tenkt meg litt utvalg av Iskald rosé da:( 


Jeg kunne tenkt meg litt utvalg av Iskald rosé da:( 

Oj! Boybagen går visst till alt den...!


Oj! Boybagen går visst till alt den...!

Aquazzura Amazone sandals


Aquazzura Amazone sandals

Men, hurra! Sol på taket til Petter!


Men, hurra! Sol på taket til Petter!

I hear selfies ar very big this year.


I hear selfies ar very big this year.

Jeg kjøpte kjolen på Høyer Luxury for mange år siden. Den har akkurat så mye farge jeg føler meg komf i, en dyp plomme. Lengden er også perfekt og den er kroppsnær men ikke tight.

Jeg synes veldig trangt er veldig tacky. Det er ytterst sjelden jeg bruker noe som strammer på kroppen. Jeg vil kunne bevege meg uten å dra kjolen eller skjørtet på plass hele tiden. Jeg hater de skrukkene som oppstår når klærne strammer for mye. Det skal ikke være for stort, det hater jeg også, men bare akkurat passe. 100% perfekt Er det for mye å be om? 

Det skal jo mye til at et plagg "off the rack" sitter som skreddersydd, men så tett opptil som mulig forhandler jeg ikke på. Og så må jeg til skredderen da, innimellom. Ofte er det lommer som må tas ut eller en splitt som må legges inn i et skjørt. Hender jeg tar noe inn eller legger ut. Jeg har fått sydd for i plagg som er laget uten, eller byttet for jeg ikke liker. Det er verdt det, jeg lover <3

Don't settle for second best
MrsBxx