Date with a pool

En helt normal rusletur rundt bassenget....


En helt normal rusletur rundt bassenget....

Søndag ved bassenget. Helt greit:) Er ikke så mye mer å si om det. En liten sammenkomst med familie, litt vin, sol.
En god oppskrift på en fin dag. 

Jeg gleder meg alltid til å gå inn i skapet å plukke antrekk. Som jeg har sagt tidligere er det lettere for meg når jeg ikke trenger å "dress down", da har jeg mer å velge mellom.

Strikkegenserene fra Acne er et eksempel på plagg jeg har likt så godt at jeg kjøpte i flere farger. Ikke samtidig men var så heldig å finne genseren i creme også etter at jeg hadde funnet ut hvor godt jeg likte den, og hvor anvendelig den var. De er kule med enkle silketopper under men også med bare undertøy om du styrer bort fra blonder og farger. Det blir litt Madonna-ish, og den looken kan få hvile. Silketoppene fra Malene Birger har jeg også i sort og creme, de var kjøp som følge av genserene.

Jeg føler at jeg har "knekt koden" for en god garderobe. Slike kjøp som genserene og silketoppen her, er eksempler på det. Ting som funker. Jeg ønsker også at det jeg kjøper har noe spesielt ved seg, noe som skiller plagget fra andre tilsvarende plagg og gjør at du får et forhold til det og ønsker å ta vare på det. Det finnes jo utallige liknende strikkegensere og camisoles, men eventuelle diskré detaljer skiller de fra hverandre. Se bildene nederst i saken.

Jeg prøver alltid å ha is i magen om jeg er på utkikk etter noe, og kjøper først når jeg hører englene stemme i et "Halleluja" og Botticellis lys farger himmelen.  Neida, tro det eller ei, jeg kan skille på viktige bekymringer og shopping issues. Synes bare det kan være gøy å kaste en ben til haterene nå og da:)

Men det ER smart å vente til du finner det plagget du vet er rett. Finner du det ikke, så vent. Du har annet å ha på deg, det vet du.     

MrsBxx

 
For evening, black sweater or... 


For evening, black sweater or... 

 
...cream?


...cream?

 


Couldn't decide, brought both.


Sweaters Acne 
Top By Malene Birger  Skirt Helmut Lang 
Shoes Saint Laurent

 
Who needs a sweater anyway? 


Who needs a sweater anyway? 

Foran


Foran

Bak


Bak

IMG_3461.JPG
Detaljene


Detaljene

Ekstra lange ermer


Ekstra lange ermer

 
Seethru


Seethru