Color me happy!

- Hi, my name is Mrs Bijmolen and I like green.
Alle i kor; -Hi Mrs Bijmolen!
(Anonyme fargelikere. Skjønner?)

Jeep, green baby! Jeg har dette skjørtet fra Baum und Pferdgarten, grønt, ett skjørt til fra samme merke grønnmønstret, en kjole fra Dagmar grønn.... Å ja, en kjole fra Helmut Lang, den er dyp burgunder men jeg velger å kalle den bordaux, det høres mye finere ut. 

Farger tiltrekker seg oppmerksomhet om ikke annet. Vet ikke hvor mange som spurte meg om skjørtet mitt i går. Det er dessverre ikke fra denne sesongen, men fra to år tilbake.
Det hender nemlig en sjelden gang at jeg går utenfor boksen, men da er jeg helt sikker. Noen ganger finner jeg plagg som blir litt "off" i garderoben, men alikevel helt rett. Da kjøper jeg. Jeg deponerer alltid da, på slike ville å gærne kjøp. Hopper ikke utfor stupet uten fallskjerm liksom, er jo ikke en adrenalinjunkie heller!

MrsBxx


Top Helmut Lang // Skjørt Baum und Pferdgarten // Sandaler HM