Workoutfit #1

Ser ikke så fornøyd ut, men er det altså. La oss kalle det Beckhamsmilet. Uten sammenlikning forøvrig, I know my place. 


Ser ikke så fornøyd ut, men er det altså. La oss kalle det Beckhamsmilet. Uten sammenlikning forøvrig, I know my place. 

Det kan se ut som at jeg bruker det samme om og om igjen. Det stemmer litt, men det er mye jeg har som er veldig likt. For meg er det stoooor forskjell, men for andre ser det sikkert ut som samme skjørt, sko etc. Jeg har funnet "min stil". Jeg vet hva jeg kler, og så holder jeg meg til det.

Jeg liker sort ... Det er ingen hemmelighet.

Jeg liker at skjørtelengden går til knærne, eller litt lenger. På sommeren er jeg bittelitt fleksibel der, som på bildene under. Men synes stort sett at i min alder kan knærne skjules. Lurer på hvor mye en kneelift koster....?

T-shirt eller topp kan gjerne "si" noe, en sjelden gang i farger, men helst sort/hvit/grå..... 

Skinnjakke, aldri feil.

Sko, helst 8 - 10 cm hæler, eller et par råååå boots fra Saint Laurant med studs og spenner...ahhh. Jeg MÅ ha de!!! Snubler nesten i tanker om de. Note to self; finn frem noe å selge.

Jeg tenker at alt jeg kjøper skal kombineres med alt jeg allerede har. Jeg liker å gå inn i skapet mitt å vite at alt funker sammen. Garderoben blir kanskje ikke så spennende som hos jenter som alltid er på topp av trender eller som hos de som sprenger grenser og er innovative, men så befriende. Tenk deg at alt du har kler deg. Alt du har passer sammen. Alt du har gir deg en god følelse hver dag. 

 
Summershort but not to short


Summershort but not to short

 
Don't say it if you don't mean it


Don't say it if you don't mean it

 
Soooo classic

Soooo classic

Favotite Bag of all time <3


Favotite Bag of all time <3

 
Leather jackets don't get better than this. I swear!


Leather jackets don't get better than this. I swear!

 

Skirt by Creative Collective // T-shirt by Mua Mua // Pumps by Saint Laurent // Bag Saint Laurant Sac de Jour // Leather jacket Rick Owens