Sommer & sol! Hurra??

Strollin',


Strollin',

En svipptur til Hvasser. Nydelig vær, laidback klær.

Forige helg var jeg en tur å besøkte familie på Hvasser, en fantastisk tur fullpakket med sol, saltvann og vin. Jeg elsker slike turer men sliter litt med å være laidback. Det er ikke sånn jeg er. Jeg eier ikke sweatpants og når folk sier at jeg skal ta på noe gammelt som det ikke er så farlig med ser jeg på de med et tomt blikk og lurer på om de kjenner meg i det hele tatt. Ikke at sweatpants eller kjipe klær er det som nødvendigvis hadde best passet seg på sommerturer til Hvasser eller hytta på Hafjell, men noe må man jo ha på seg og klær er dyrt.
Jeg liker å føle meg vel, og vel for meg er 100%. Tror jeg vet hvorfor jeg har blitt sånn. Jeg er formet av livet jeg har levd.

Jeg kjøper aldri noe som er "nesten" bra og hater å bruke penger på det jeg vet jeg sjelden kommer til å ha på meg. I vinter brukte jeg uforholdsmessig mye penger på en lekker skibukse fra Bjørn Dæhlie, den er sort bak og kritthvit forran! Så utrolig kul når jeg prøvde den at jeg måtte kjøpe. Den er brukt mye til løping om vinteren da, så regelen om at ting skal brukes masse er jo fulgt. (Nå førte det riktig nok med seg innkjøp av langrennsko, ski ++....)

Ok, uansett, tilbake til sommerlaidback; jeanshorts, semskede sandaler og bomullskjorte. Enkelt og greit.

Håret er en annen historie. Herregud jeg ser ikke ut om jeg ikke føner det fra rot til tupp hver dag. Vasker det ca hver annen dag, men føner det alltid. Rundbørste og alt. For noen uker siden klarte jeg å brenne istykker et ganske stort felt midt oppe på hodet:( Frisøren min sier at det må vokse ut, det kommer til å ta tid! I sommer her jeg ikke fønet det. Derfor har sveisen vært som på bildene eller med fiskebensflette og satt opp. 

MrsBxx

strollin',


strollin',

Don't you just love Prince? (ref. the lyrics....)


Don't you just love Prince?
(ref. the lyrics....)

we could have fun just strollin' .....    


we could have fun just strollin' .....

 

IMG_3004.JPG
Sandals.jpg
 

Stort sett gamle greier, men stayeres even so...

Cardi Acne // Bikini Burberry // Bag Balenciaga // Sandaler Les Tropeziennes // Skjorte Etoile Isabel Marant // Shorts Benetton