Something white

Chanel 613 Eastern light 


Chanel 613 Eastern light 

Eastern light er den sommerens hvite Chanel lakk, og Intermezzo er fra fall 2009. 


Eastern light er den sommerens hvite Chanel lakk, og Intermezzo er fra fall 2009. 

Chanel 501 Intermezzo - med perlemor, Mother-of-pearl:) 


Chanel 501 Intermezzo - med perlemor, Mother-of-pearl:) 

Chanel 613 Eastern light. White!


Chanel 613 Eastern light. White!

Jeg har dråper igjen av Intermezzo. Den er blitt litt tykk av årene, men hvem blir vel ikke det... Jeg bruker den på tærne, det er null problem og blir supert. Den nye, Eastern light er uten perlemor og derfor litt "flatere", men ikke håpløs å påføre. Jeg opplever ofte at lakk med shimmer, glitter eller perlemor er lettere å få jevn, men Chanel lakkene er veldig enkle å påføre. Ett lag med underlakk, to lag med lakk ett lag med overlakk. Enkelt og greit. Jeg liker egentelig ikke "effekter" i neglelakker men i den gamle hvite er det nydelig. Ønsker meg den!

Jeg liker veldig godt alle pastelfargede lakker, kjøper ALLE nye farger som kommer men klarer  ikke å bruke noen. Det blir liksom feil. Kanskje er jeg blitt for gammel, eller kjedelig. Uansett, jeg har uendelig mange. 

Eastern light fungerer da. Samme gjør Chanels 219 Black Satin -perfect black, YSL 4 Corail Colisee -perfect red for summer, YSL 1 Rouge Pop Art -winter red, Max Factor Glossfinity 25 Desert Sand -ultimate nude. Thats it. De eneste jeg bruker.

MrsBxx