Jeans n' boys n' stuff

Jepp, ganske fornøyd:)

IMG_1885.JPG
Bag Chanel // shoes Saint Laurent // jeans Acne // t-shirt Eleven Paris // bracelet Hermés


Bag Chanel // shoes Saint Laurent // jeans Acne // t-shirt Eleven Paris // bracelet Hermés

Note; nail polish YSL Corail Colisee <3


Note; nail polish YSL Corail Colisee <3

Har lenge hatt lyst på den men den er jo neste umulig å få tak i! Vesken altså...

2.55 flapbag har vært tilgjengelig, og den er nydelig, men litt for dame for meg. Boybagen er helt perfekt. Jeg bruker de samme klær til hverdag og fest, og Chanel'en kan bli med. Alt går om hverandre. Jeg liker ikke å ha ting jeg bruker bare en sjelden gang, uansett om det er sko, vesker eller klær. Derfor kjøper jeg ikke så "lett", jeg tenker lenge og vurderer for og i mot. Går igjennom skapet mitt og ender aldri opp med noe jeg ikke er 100% fornøyd med. Satser på at vesken var et godt kjøp. Den ligger IKKE i esken:)

MrsB xx