Fit for jersey

Jeg kjøpte en Helmut Lang kjole i sommer som fikk seg en tur til skredderen. Elsker kjolen som jeg har sagt et par ganger før, men den er litt tricky. Den er i jersey stoff. Det er jo i utg pkt et vanlig stoff for t-shirts, skjørt og kjoler, men ofte med drapperinger og fiffige tvister i designet. Rick Owens, Alexander Wang og Helmut Lang er mestere med dette stoffet. Når jersey blir brukt uten slike løsninger er det et utilgivelig stoff. ALT synes. Alle sømmer i undertøy, cellulitter og ujevheter i kroppsfasongen. Min fantastiske kjole brukes derfor kun når jeg har trent, spist sunt og skrubbet flittig en periode. Jeg vet jo at ikke andre ser forskjellen, men JEG føler den. Føler jeg meg bedre, så ser jeg bedre ut. Det gjør alle. 

Fun fact: Visste du at Coco Chanel var den første som dro jerseystoffet inn i vår dagelige garderobe? Stoffet ble frem til rundt 1915-16 hovedsakelig brukt som stoff til undertøy, men Coco Chanel var nok engang forut for sin tid og sjokkerte med "undertøystoff" alle kunne se.

Jeg har alltid trent jevnlig, så det er ikke noe problem. Og jeg skrubber meg hver gang jeg dusjer. Hater å stryke hendene over min egen hud og føle nupper og tørrhet. Og det er så lett å gjøre noe med! Jeg bruker Coconutscrub fra BodyShop, siden jeg ikke har råd til den fra La Mer.

Lengst til venstre; verdens beste scrub. 
La Mer Body Refiner.

 


Bodyscrub med kokkosduft fra Bodyshop.
Et deilig alternativ.

Mat er verre. Jeg spiser helt ok i uken, og aldri senere enn kl 21.00. Jeg spiser godteri kun i helgen. Der har du problemet, helgen. Jeg elsker å se en film eller easy serie og kose meg med noe godt. Marsipan, potetgull, hveteboller, lakris, pepsi... Pepsi er IKKE Pepsi Max, men ekte Pepsi. Tenker at så sjelden jeg drikker brus så kan det likeså godt være "the real thing". Og eggelikørkuler! Har du smakt det? Hvit sjokolade med sukker på innsiden fylt med eggelikør!! GI meg kraft de er nydelige! Du får kjøpt de på Steam kaffebar på Eger:)

Helgen har blitt fredag, lørdag, søndag.... Det er ikke så smart.

Julegris du lissom, funker helt fint en måned for tidlig.


Julegris du lissom, funker helt fint en måned for tidlig.

Epler og svineri. Elsker nakne marsipangriser.


Epler og svineri. Elsker nakne marsipangriser.

Denne helgen har jeg kost meg med all of the above, men jeg har trent masse. Løp en mil ute på lørdag, trente intervall og Power på Elixia på søndag, fri mandag men løp 1,5 mil på tirsdag. I morgen skal jeg løpe en time og så trene Power. Forhåpentligvis løpe langt lørdag morgen og trene den faste intervallen og powertimen på Elixia Sjølyst på søndag.

Veldig veldig VELDIG tidlig lørdag morgen


Veldig veldig VELDIG tidlig lørdag morgen

Intervall på Sjølyst


Intervall på Sjølyst

Jeg følte at i dag var dagen for jerseykjolen👌

Kjole Helmut Lang // boots Saint Laurent // jakke Rick Owens // veske Saint Laurent // armbånd Hermés // ringer Saint Laurent // våtter Stine sin mamma, Monika. (Tusen takk igjen, elsker de!)

Under den tynne skinnjakken har jeg en ullcardigan og strømper kan jeg droppe et par uker til.

 

Og forresten,  jeg har ikke glemt vinen jeg drikker, men den hører bare med i det faste kostholdet. Et måltid uten vin kalles frokost. (Til frokost skal det være champagne...)

Gjør du ikke det beste ut av det du har, kan du skylde deg selv.

Everyday grooming❤️
MrsBxx