Style beyond fashion


Stil er noe du oppnår når du endelig vet hvem du er

 
Om noe er fra en kjedebutikk og det behandles pent og elskes, så gjelder ikke reglen om å kun kjøpe kvalitet. Bruk og kast problematikken oppstår først når du bytter ut kvalitet med kvantitet
— MrsB
 

Det skal ikke være mote og trender som dominerer det du har på deg men du skal bruke disse tingene som verktøy for å oppdatere garderoben du har. Få ny input men alltid stay trur to you. 
Og når du vet hvem du er så blir ikke det å kle på seg om morgenen vanskelig for da har du bare klær i skapet du er komfortabel i. Og jeg mener ikke komfort som i sweatpants eller bomullsundertøy, jeg mener det som gir deg følelsen av å være finest!
(Jeg grøsser av å bare høre ordet bomullsunderbukse... )

I dag har jeg satt sammen noe jeg har brukt flere ganger. Som jeg sa i går så er det ikke mye nytt inn i skapet om dagen, jeg kombinerer det jeg allerede har og noterer på en liste det jeg ser jeg "trenger". Jeg har også alltid et par-tre større investeringer på blokken, og det utelukker da små billigkjøp siden jeg må spare til alt.

Skjørt By Malene Birger


Skjørt By Malene Birger

T-shirt Stella McCartney


T-shirt Stella McCartney

Boots Burberry


Boots Burberry

Håper jeg ikke blir misforstått, jeg vil at dere skal vite at jeg ikke synes det nødvendigvis er galt å handle fra kjedebutikkene. Jeg forstår at det er eneste mulighet for mange, og jeg synes også det er masse spennende på H&M, COS, Zara ++ 

Jeg prøvde faktisk et pencilskirt i blonde på Zara forige dagen når jeg var der med datteren min, og det så greit ut. Problemet er jeg har allerede prøvd fjorårets blonder fra Prorsum, og da skjønner du virkelig at det ikke kan måle seg. Det er IKKE det samme. Snitt, stoffkvalitet, søm og til og med farge! Beige er ikke beige men en regnbue av nyanser. Jeg ville ikke brukt fire-fem hundre kroner på noe som føles som en fille ifht orginalen. På datteren min som fortsatt vokser og ikke kan kjøpe noe som vil vare "livet ut", eller alenemoren som ikke har mulighet til å spare opp fem-seks tusen kroner i rimelig tid, ja da forstår jeg det godt.

Problemet med bruk og kast mentaliteten er jo bare reell for de som faktisk HAR mulighet til å spare og investere, det er jo de som kan kjøpe masse fra billigkjedene og så kanskje glemmer det innerst i skapet frem til den dagen de roter det frem igjen bare for å kaste det og kjøpe nytt. Om noe er fra en kjedebutikk og det behandles pent og elskes, så gjelder ikke reglen om å kun kjøpe kvalitet. Bruk og kast problematikken oppstår først når du byttet kvalitet ut med kvantitet.

Jeg vil bare forandre verden, et pencilskirt av gangen❤️
MrsBxx