Produktive dager som dette

Ja så rotete så det ut i dag. Dårlig bilde, jeg vet, men ville bare dokumentere at det faktisk blir gjort noe....


Ja så rotete så det ut i dag. Dårlig bilde, jeg vet, men ville bare dokumentere at det faktisk blir gjort noe....

I dag har jeg gjort så mye fornuftig og er skikkelig fornøyd.
Jeg er så utrolig strukturert og ryddig på andre områder i livet, men dette med skole har vært vanskelig. Det har vært håpløst å få innarbeidet en rutine, men nå tror jeg at jeg begynner å få taket på det. 

Sender inn en oppgave i morgen eller iløpet av helgen og er såååå happy! Skål for meg! Du ser vel på bildet at det går både vin og kaffe i løpet av en "skoledag"....

Ja, også har det vært en treningstur. I dag løp jeg på mølla på Elixia før en time power. Elsker å trene! Det er så deilig å føle at energien tar bolig i kroppen i takt med svette og melkesyre.
Trener du ikke, MÅ du begynne. Ikke tenk så fælt. Just do it!

Var på Mariholtet med Bella forige dagen og bildene er fra da. Glemte helt bort kameraet, men utebilder er bedre uansett. Ok, disse var ikke så bra. Men turen var så deilig og været var strålende. Bare husk SPF!

Kan du spotte toypuddelen? Den fikk på denne turen  1,5 mil i labbene. 


Kan du spotte toypuddelen?
Den fikk på denne turen  1,5 mil i labbene. 

Alltid Nike treningstøy, men kanskje jeg skal prøve noe Addidas by Stella McCartney i morgen?


Alltid Nike treningstøy, men kanskje jeg skal prøve noe Addidas by Stella McCartney i morgen?

I morgen skal jeg på jobb og det gleder jeg meg til. Skal ikke begynne før kl 16, men har en halvveis avtale med en fantastisk venninne om å titte litt før jobb. Det er sjelden jeg gjør det utenom i lunsjen de gangene jeg jobber, og en halvtime går så altfor fort. Det er greit å bruke lunsjpausen i slik da, kan jo uansett ikke spise for da passer jo ikke klærne man prøver alikevel.

Slapp av, det var fleip. Jeg mener ikke det, men er man blakk på både penger og tid er det lov å ha litt galgenhumor, ikke sant? Eller er det ikke lov å tulle med slikt?

I morgen skal jeg kaste meg rundt og få tatt litt bilder av outfiten for dagen før jeg raser avgårde. 

Bonne nuit chérie!
MrsBxx