Fabulous grown ups!

Here's to 40+ and fabulous!
Ny "forretningsidé" under utvikling. 

IMG_6289.jpg

Genser fra Acne, silkecamisole fra By Malene Birger, skjørt By Malene Birger og boots fra Saint Laurent. Jeg elsker dette skjørtet. Kan bruke det like godt på sommer som vinter og stoffet og fargen minner meg om bryllup! Det kunne vært laget en brudekjole av det. Drømmer meg litt bort hver gang jeg tar det på <3 At skjørtet har denne uskyldige fargen gjør glidelåsen bak mer interessant enn om skjørtet hadde vært sort.

Føler antrekket får en litt edgy vri med sorte opaque strømper. Stayups selvfølgelig. På bildene til venstre har jeg en hvit silkeskjorte fra Vince. Ikke noe av dette er nytt men jeg prøver å kombinere litt forskjellig for å ikke føle at jeg går med samme antrekk hver dag. Dette skjørtet er utrolig fint med samme camisolen i sort. Tror det blir antrekket på neste tur ut.

Jeg ville at denne bloggen skulle være en blogg for deg som er over 40 og chic.

Kul er for de unge og trendy.
De som tror de er yngre enn de er, men egentelig er godt voksne, ja det er bare trist. For jeg vet at du trenger ikke å være ung, du trenger ikke å være kul og du trenger ikke å være trendy, du kan velge å være chic isteden. Det er mye mer gøy!

Du trenger ikke være satt, eller type "kul og trendy voksen dame med glimt i øyet og fast leser av Stella og Tara..." Den typen som tror at skinnjakke eller pelsvest er et godt alternativ til en blazer eller tweedjakke for innebruk, og tenker at miniskjørt en god idé uansett alder fordi det ses på modeller på catwalken.

Du må være ærlig mot deg selv og se at selvom kroppen fortsatt tåler kort skjørt så blir det bare pinlig om alderen ikke stemmer med skjørtelengden. 

Jeg mener ikke at du skal være satt, men classy, together og chic. Bruke trender på en riktig måte om det dukker opp noe du faller for, men ikke kaste deg på alt. Ha en basisgarderobe og stil du vet funker og kun justere litt på den. 

Jeg ønsker å vise at livet kan bli bedre og bedre med årene selvom det dukker opp rynker og grå hår. Selvom knærne og puppene henger og huden på halsen begynner å folde seg utover skuldrene. 

Det var det tanken var, men så kom det til min garderobe da. Alle tror jeg handler hver dag, men sannheten er ikke slik.

Jeg tenker at de fleste motebloggere ofte presenterer klær fra billigkjedene og kombinerer det med dyrere plagg. Men de må ha noe å vise da, og da må jo nytt til stadighet handles inn. Jeg kan ikke løpe rundt å handle i øst og vest selvom det er billig, for da tar det penger ut av de eksklusive plaggene jeg planlegger å kjøpe. Jeg har ikke muligheten til begge deler. Jeg ønsker meg sko til 7 000,- og jakker til 16 000,- og da kan jeg ikke bruke 500,- her og der på andre plagg. Når jeg kjøper noe er det "for alltid" og det er det ikke rom i lommeboken for kvantitet.

Jeg sier dette fordi jeg har tatt et skritt tilbake og lest min egen blogg. Jeg må innrømme at det er en kjedelig affære å se de samme plaggene, skoene og veskene om igjen og om igjen. Jeg  synes det er gøy å poste og jeg synes det er gøy med mine bilder, men det må jo bli ensformig for dere. 

Men jeg elsker å skrive, og jeg mener så mye om stort og smått. Jeg lever for garderoben min, og selve atmosfæren rundt mote, stil og design. Jeg kan prate i evigheter om disse tingene og alt som kan koples til det. Om jeg skriver her, prater med venninner eller alle de fantastiske kundene jeg møter når jeg er på jobb hos Høyer, så elsker jeg det.

Jeg kan prate med kunder til de går lei! Det er det sikkert noen av dere som har merket. Det er bare å stoppe meg. Men jeg blir så engasjert og er genuint opptatt av den jeg snakker med på Høyer. Jeg føler med hver eneste kunde som kjøper seg et fantastisk par Rock Studs fra Valentino eller rå kjole fra Givenchy. Jeg blir så glad på dine vegne når du kan gå ut av Eger med en pose fyllt av lykke at jeg får gåsehud! <3 <3

Tilbake til bloggen, jeg vil ikke avslutte bloggen men ser meg nok nødt til å poste litt flere saker uten bilder som bærende element.

Jeg har jo ikke vært gjennom garderoben min enda og det må jeg jo, + vise dere mer av mine nye favoritter på Luxury. Råd, tips og en og annen skjennepreken. Men har innsett nå at å blogge på nivå med de flinke jentene som er aktive, unge :) , og godt innarbeidede er en tapt sak. Hadde jeg hatt mulighet til å kjøpe det jeg vil, skulle jeg hatt innlegg om det hver dag, men da det ikke er tilfelle må jeg snu litt på "forretningsidéen" her.

Jeg synes fortsatt at vi "trenger" en blogg for oss som er fabulous grown ups, men den må skrives i en litt annen form.

Bear with me, I'll get there <3
MrsBxx