Wax on - wax off

Uansett årstid, anledning eller antrekk så er jeg alltid groomed. Jeg har vært det siden 1995. Ikke en dag etter det har jeg tenkt at jeg ikke er klar for alle anledninger.

Tenkom du plutselig bare MÅ en svipptur til Miami, bikini er ikke din beste venn uten en god voksejobb. Eller om det dukker opp en overraskende invitasjon som krever skjørt og bare legger? Eller tenkom du har på deg sleveless og du må rekke opp hånden men lurer på om du har husket å ta håret under armene eller ikke!! Tenkom en håndsopprekning hadde gitt den riktige personen et verv, det stod på deg men du kunne jo ikke rekke opp hånden! Ok, det  var bare tull, men it makes a point, non?

Enda viktigere, tenk hvordan du føler deg de gangene du er all donned up og klar for en spesiell anledning. Du har en god følelse av å ha gjort det beste ut av det du har og er klar for alt. Hvorfor skal du ikke alltid føle deg slik? Det skal ikke mye til når du gjør en rutine ut av det. Du velger å enten føle deg som den beste utgaven av deg selv eller ikke. Det er opp til deg. 

Jeg vet ikke hvordan "kjendiser", stylister eller andre bloggere gjør det, men jeg kunne aldri tenke meg å være anderledes i mitt "privat" liv enn på jobb og blogg. Det er jo jeg som gjør jobben og bloggen og ikke omvendt. Det er meg jeg viser verden, ikke en utkledd og oppdresset person jeg ønsker å late som at jeg er. 
Jeg er alltid vokset, farget, og kledd, og jeg har aldri, aldri chippet neglelakk.

For voksing går jeg til Justyna hos Karl Johan Hudpleie. Hun er fantastisk! Ingenting overrasker henne og hun er den mest profesjonelle vokseren jeg noen gang har hatt, kjempesøt og ufattelig flink. 

I dag har jeg vært hos Justyna. Og jeg følte meg litt inspirert av Jean Paul Gaultier, så jeg tok på meg den stripete H&M genseren fra 2010. Jada, du leste rett, den enkle og billige langermede t-shirten er så godt behandlet at den fortsatt ser ny ut og er absolutt brukbar. Hadde hatt veldig lyst på en i god litt tykkere kvalitet fra Jean Paul (finnes det fortsatt?), Busnell eller fra kongen selv, Jean Paul Gaultier. Nå er det jo slutt for han og pret-a-porter, men en "vintage" versjon finnes vel kanskje? 

 

Always ready to be swept away!
MrsBxx