Welcome autumn!

Så kom høsten. Jeg elsker en crisp høst dag. Kald og klar. Men jeg hater regn! Jeg hater det når jeg må gå ut i det. Det er koselig å sitte inne å se på, men hår, klær og sko ikke minst, er håpløst i pøsregn. Det hjelper litt med hatt, trench og paraply. 

Skal teste ut den nye shampooen og balsamen fra Kerastase som visstnok beskytter håret mot fukt og frizzzzzz. Melder tilbake på hvordan det går.

Og så trenger jeg sko til regnet. Hater å bruke penger på noe så kjedelig som gummistøvler så jeg fortsetter nok å bruke de grusomme Hunter støvlene jeg har. Men om jeg skulle kjøpe nye, måtte det bli disse:

Hunter hadde for noen år siden et samarbeid med J Mendel og laget disse rå gummistøvlene med pelsfor! Ahhhhh, de vil jeg ha! Men siden de var limited edition og umulig å få tak i lenger, kan det være. Da gidder jeg ikke å bruke pengene. Men er du enig, er de ikke fantastisk fine? 

Og så var det en kul paraply. Da vil jeg ha en fra Burberry Prorsum. Men de er fra høst 2012 så da får jeg nok ikke det heller. Vil ikke ha noe som er nesten bra, og bare likner på disse, så da klarer jeg meg med min sorte sammenleggbare fra H&M. 

Have a rainy day, but make it classy❤️
MrsBxx