Stockings make my day

 

Jeg har ikke så mye klær som mange tror, men prøver ofte litt nye kombinasjoner for å jukse litt. 

Skjørtet i dag er det gamle fra Baum und Pferdgarten og toppen er enda eldre og fra Helmut Lang. Jeg skal i middagsselskap og tenker at pumps i lakk gjør antrekket litt mer klassisk enn det samme antrekket var med ankelstøvletter.

Pumpsene har hæl på 10 cm og er fra Saint Laurent. Jeg er veldig fornøyd med de og vurderte lenge hvilke merke jeg skulle gå for når jeg kjøpte de. Har alltid elsket, som en million andre jenter, de røde sålene til Christian Louboutin, men Saint Laurentene var rett og slett bedre å ha på. Jeg hater ting som må stå i skapet og nesten bare er til pynt, og jeg er redd både So Kate og Pigalle ville brukt mye tid i hyllen. Lukkede Christian Louboutin har for meg, et for lite skohus, jeg synes det er mer behagelig med litt større plass til tærne og det får du i disse fra Saint Laurent.

Ellers føler jeg at det i kveld er strømpene som gjør antrekket. Det er stockings fra Wolford  med holdere og søm bak. Trenger ikke veldig kort skjørt da...

Sexy for grown ups❤️
MrsBxx