Meditationroom......  Shirt Vince // Skirt By Malene Birger // Shoes Saint Laurent

Meditationroom......

Shirt Vince // Skirt By Malene Birger // Shoes Saint Laurent

FUN!

FUN!

Livet er for kort til å ikke være den beste versjonen av meg selv hver dag. Den lille delen av livet jeg har full kontroll over. Enkel lykke. Noen mediterer, noen tror på engler. Jeg har skapet mitt. Its my thing, let it go.

Jeg prøver ikke å "play it safe", men klær trenger ikke å sjokkere for å være spennende eller for å utrykke noe. Jeg kler meg for å føle meg 100% hver dag, alltid. Uansett hva, hvem eller hvor. Fra innerst til ytterst. Jeg har ikke en uniform som jeg tar på meg når jeg går ut. Jeg har bare alltid på noe jeg er fornøyd med, og ja, jeg VET at alt er relativt.

"One woman's trash is another woman's treasure"  

Hvorfor gir noen seg rett til å bestemme hva som er moralsk eller sosialt godtatt som grense for hvor mye tid eller penger man velger å bruke på garderoben? Eller at personlig stil ikke er interessant om den er forståelig eller bare enkelt vakker. Jeg har bestemt meg for at det ikke skal bety noe for meg lenger hva andre mener om mine interesser og hvordan jeg håndterer de. Det går an å ha flere tanker i hodet på en gang. Det ene utelukker ikke det andre. 

-Be kind
MrsBxx

 
SIMPLE!

SIMPLE!

COMPREHENSIBLE!

COMPREHENSIBLE!

Jacket  Rick Owens // Skirt Baum Und Pferdgarten // Shoes Saint Laurent // Top T by Alexander Wang