Dogwalking

 
 

Livet er for kort til å ikke være finest hver dag. Etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg forstått at det ikke er om å gjøre å være ny og trendy, men sikker på hva du liker og hva du kler. Selvom jeg ikke har nye plagg å ta på meg hver dag er jeg alltid 100% fornøyd når jeg går ut døren uansett hva jeg skal. Som for eksempel å gå tur med Bella...

Skjørt Baum Und Pferdgarten // Sandaler Aquazzura // Topp Helmut Lang // Solbriller Céline // Hund Bella 

Ps, det er ikke slik jeg normalt går tur med hunden, men må du så må du. Eller hunden da....

No such thing as overdressed❤️
MrsBxx

Den lille sorte

 
 

Sort, knelang og enkel. Kjøper du klassiske plagg vil de vare. Kjolen er ca 8-10 år gammel og fortsatt like fin. Med et slikt plagg i garderoben har du alltid noe å falle tilbake på om du en dag står helt fast og ikke har "noe" å ha på deg. 

IMG_4714.jpg

Kjole Filippa K // Sandaler Saint Laurent // Clutch Givenchy // Sunnies Cèline

Love,
MrsBxx

Pleated with an edge

IMG_4674.jpg

Det er ikke ofte jeg kjøper på salg, men i dag ble dette skinnskjørtet med meg hjem. Jeg unngår salg fordi det ofte er kaos og rot. Jeg er ingen impulsshopper og hater å bli dyttet og tråkket på. Om jeg kjøper på salg er det noe jeg har sett tidligere og ikke tatt meg råd til, som feks dette skjørtet fra By Malene Birger. 

Lengden på skjørtet er viktig, og detaljene i livet gjør det litt anderledes, jeg elsker dessuten  plisse. At det er et skinnskjørt er ingen drawback....

Tilbake til rabatterte priser. Gør som meg, den eneste måten å komme seg gjennom et salg er å planlegge. Jeg planlegger gjennom hele året ved å skrive ned det jeg synes jeg trenger, og pieces jeg elsker men ikke har råd til på fullpris. Ta med notatene og hold hodet kaldt. Ikke kjøp annet enn det du har på blokken, finner du ikke plaggene du leter etter, WALK AWAY! Spar pengene til new season varer, eller neste salg. Uansett, kjøp ikke på impuls! Det ender aldri godt.

Don't let the discounts ambush your wardrobe!
MrsBxx

Leather skirt By Malene Birger // Singlet By malene Birger // Boots Saint Laurent (ps, see how versatile they are? Winter as well as summer!) // Jacket Rick Owens // Bag Saint Laurent // Sunnies RayBan

 

Casual friday

 
 

Endelig fredag! Flats today. For tyve år siden ville casual friday ha innebært lowrise jeans og sneakers, men når alderen drar seg til, er det ren og skjær høfflighet mot de rundt deg å kle seg deretter. Smokingbukser drar det hele i land, og loafers er aldri feil. 

Smoking pants Acne // T-shirt Alexander Wang // Jacket Rick Owens // Clutch Givenchy // Loafers Christian Louboutin

Make this weekend smokin!
MrsBxx

Short stories

 
 

En litt for kort kjole på litt for blek kropp. Noen gange MÅ man bare bryte noen regler. Om været er varmt nok og solen skinner er det lov med litt for kort kjole selvom aldreren egentelig krever knelengde.

Denne looken er litt safari uten å ta helt av, akkurat passe til oss som er over 40 and fabulous...! Ok, det var litt krampe, men du skjønner hva jeg mener? Vi kan fortsatt følge trender eller henge oss opp i stiler, men når vi blir eldre må vi gjøre det med litt mer finesse. 

Jeg vurderer kjolen så tekkelig ellers at den korte skjørtelengden kan passere selv for en dame i min alder. For meg er det viktig at ikke antrekket blir vulgært og at det ikke ser ut som jeg prøver å være 25. 

Kjolen er flere år gammel men fortsatt en garderobefavoritt så snart solen titter frem. Sandalene er ca 8 cm på hælen, fantastiske til hverdagsbruk, og har gitt meg mange nye muligheter med klærne jeg allerede har i garderoben. Til kort kjole er det uaktuelt med høyere sko enn dette da det gjør looken mer trashy enn classy.

Armbåndet ropte på meg i butikken.  Noen ganger er det shoppingkarma!  Er det ikke litt fint og fargerikt? Ihvertfall til å være meg.

Aquazzura Beverly Hills sandal // Balenciaga City bag //Patritzia Pepe dress // Marlene Juhl Jørgensen Bracelet

Chic is not a number
MrsBxx

The new wardrobe essential for 40+?

 
IMG_4386.jpg
 

Når du er blitt over 25 er det noen plagg som bør få ligge. Comfy er ok, men gjør det med stil, pliiiis?
Det er noen plagg som ikke bør være i en voksen kvinnes garderobe, "kosebukse" er ett av de. Her er mitt alternativ.

Helmut Lang Pants // Alexander Wang T-shirt // Saint Laurent booties // Rick Owens Jacket

Jeg synes aldri jeg kan være overdressed, men jeg ønsker heller ikke å være utkledd. Hater å tenke at jeg har på meg et kostyme, noe som ikke "stemmer" for meg. Komfort er viktig, men ikke på den måten at det skal kjennes ut som jeg har på meg "kosebukse", forøvrig et utrykk jeg har lært av min datter, men komfortabel med hva plagget jeg har på får meg til å føle. 

Jeg for min del synes folk kan være litt vel komfortabel i klær de IKKE burde føle seg komfortable i, men dem om det. Jeg kaller det underholdning.  

Helmut likner Rick, - a bit....

Jeg synes Helmut Lang er et godt alternativ om Owens er litt pricey for deg. Det er egentelig litt for dyrt for meg også, noe jeg bare unner meg en sjelden gang. Jeg har noen spesielle pieces som var verdt hver eneste krone. Siluetten er en kombinasjon av strukturert, feminint, unisex, og uten forankring i en spesiell tidsalder eller sesong. Da jeg enda ikke tjener helt det jeg trenger til Rick..., er skapet mitt fullt av Helmut Lang. Det er klær du kan leve i.

Tilbake til ordet kosebukse. Dette er noe datteren min på snart 14 bruker hele tiden. Jeg har skjønt at det viktige å være relaxed, det gir visst en aura av ro og tilfredshet, og måtte testes.

Joggebukse er for meg trening, så glem det. Missonibuksene er for det første ofte i lurex, og hvor comfy er det? Dessuten koster Missoni buksene over 5000,- og passer for meg best i Cannes og St. Tropez på ferie. Hittil har jeg sverget til slitte jeans, det har vært mitt svar på kosebukse.

I dag tester jeg comfy a la Helmut. My take on relaxed. Upscale dressed down, or was it the other way around? I think I'm on board!

 
 
 
IMG_4374.jpg
 

Put on some heels and be relaxed ❤️
MrsBxx 

Its not the age, its how you wear it

 
 

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, hvilke fasong du er skapt i  eller hvilke størrelse du bruker. Skinnskjørtet kan alltid være chic og sexy, men husk din AFS! Alder - Fasong - Størrelse  

I dag; skinnskjørt.

Jeg er en smule over 40...., faktisk er jeg snart 45. At alt raser nedover med alderen er faktisk sant. Jeg ser at huden på knærne mine ikke sitter like høyt opp på skjelettet som den burde. Det skjer med alle, og det er bare å gjøre det beste ut av det du har. Derfor, skjørtelengden min går ofte til litt nedenfor kneet. Jeg gjør unntak, på vinteren med stockings, eller når "the pins" har fått litt farge som skjuler det verste. 

For min del funker det fortsatt med ermløse topper, og jeg bruker det for det det er verdt. Den tiden kommer fort når når jeg vil se at det er på tide med 3/4 erm. Jeg elsker singletter, alt som er strapless og det som er a-symetrisk.

Helmut Lang leather skirt // Aquazzura Amazon sandal // By Malene Birger Dawn singlet // Saint Laurent Sac de Jour bag

Older but wiser
MrsBxx

Gettin' Baum with u

 
Don't know about you, but I'm happy!


Don't know about you, but I'm happy!

 

Sometimes you've just got to make some noise!

Jeg visste før jeg prøvde dette skjørtet at det var mitt. Jeg stod foran speilet i butikken å sa høyt til meg selv "-Det skulle ha vært lommer her..." Og gjett én gang, det var det! Hurra! Perfekt!
Legg merke til det fantastiske underskjørtet, det er selvfølgelig mønstret.

Min garderobe er stort sett sort. Du finner en smule hvitt, grått og beige, og en tanke grønt. Hver sesong de siste årene har jeg kjøpt meg et plagg i mønster eller farger, og fellesnevneren for disse plaggene er at de alle er fra Baum und Pferdgarten. 

Baum und Pferdgarten, you did it again!
Hats off!

Make every day Gala day 💖
MrsBxx

 
Jacket Rick Owens // Sandals Aquazzura // Skirt Baum und Pferdgarten // Top Helmut Lang


Jacket Rick Owens // Sandals Aquazzura // Skirt Baum und Pferdgarten // Top Helmut Lang

 

City of ❤️

Vi her vært på visning! Det er ikke første gang, men det er nå det er seriøst. Hjelp!
Jeg elsker huset mitt. Det har en fantastisk løsning og er cleant og enkelt. Jeg har en åpen løsning i stue/spisestue/kjøkken. I tillegg har jeg skyvedør ut mot en kjempeterrasse over garasjen. Garasjen er forresten stor, og har bla plass til tredemøllen. Jeg elsker tredemøllen min, jeg elsker den nesten like mye som sentralstøvsugeren....

Alikevel, walk-incloset. Jeg er addicted. Jeg eeeelsker skapet mitt. Mitt viktigste krav itillegg til beliggenet på leilighet, er skapplass. Jeg kan ikke håndtere et vanlig skap, ikke engang om det er stort. jeg MÅ ha et skap jeg kan gå inn i, et som ikke har dører, men vegger. 

Mannen min MÅ på død og liv ha garasje, JEG mener ikke at vi engang må ha bil. Jeg vil ta trikk, du vet "trikken er din venn, ikke tull med den...", Jeg vil sykle og jeg vil ha en scooter. Vespa selvsagt. Det du kanskje ikke skulle tro er at jeg har lappen, altså på tung motorsykkel... Flaut? Ja, men også veldig praktisk om jeg skal ha en scooter som går litt. 

Uansett, her dokumenteres første visning. Bygdøy allé. J'adore!

Herregud som jeg elsker OSLO❤️❤️❤️!!! 

IMG_2866.JPG

The ❤️ is in the city
MrsBijmolen

Cup 'a' Angel

God morgen dere!

Er ikke englekoppene mine søte?
Ingenting smaker bedre om morgenen enn en liten kopp espresso.

I deg skal jeg til skredderen å hente noe klær.  Helmut Lang, Celine og Epilogue.
Epilogskjørtet var jeg litt uheldig med da jeg tok et litt for langt skritt, eller "hopp" egentlig, da jeg reddet meg selv fra trikken forrige fredag. Et litt for trangt skjørt med splitt foran og 10 cm Louboutins, krever en viss form for chivalry fra alle førere av bil, trikk og sykkel. Det går ikke an, det vet jeg nå, å løpe i lange skritt som en chic lady uten å skade seg. Hjelp! 

Choos VS Converse

Foretrekker menn kjærringer i fjellstøvler og converse? Er det det vi drives til? Skjønner de ikke at om vi skal se classy ut må de trå til? Det er ikke det at vi går litt sakte over veien fordi vi er frekke, men fordi skjørtet er trang og hælene høye. Og det er ikke fordi vi er late at du skal åpne døren på bilen for oss, det er fordi det er vanskelig å strekke seg etter døren med trang lang kåpe, eller slenge begge bena ut av bilen samtidig for ikke å blotte mer enn vi ønsker. Og den tunge restaurantdøren, den BØR du åpne, er du ikke mann da? Og har du forresten sett risten på bakken forran den tunge døren? Den vi må trippe over på tå for å ikke ødelegge Choosene... 

Så værsågod, skyt meg først. Jeg går IKKE med det. Fjellstøvler hører til på fjellet og Converse passer på de som er under 25.
Kan det være så vanskelig å finne en ridder i hvit rustning?  

My wings are black of course
MrsBxx

Fem minutter i skyggen

 
IMG_2685.jpg
 

Gleder meg til denne helgen! Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre i de siste ukene og trenger virkelig en langhelg. I dag skal jeg vaske huset, løpe en laaang tur, drikke vin, spise kjøttboller og spaghetti som Lady og Landstryker'n og lese noe annet enn aviser og skolebøker. 

Skapet mitt skal også vaskes og ryddes. Det er selvfølgelig ikke rotete, men noe skal selges! Wohooo!
Følg meg på Instagram (link nederst i denne posten) de neste dagene, godsakene legges ut der.

Det er noen plagg jeg aldri blir lei uansett alder eller hvor mange ganger jeg har brukt det. Dette er noe av det.

Pick your own wardrobe favorites 
MrsBxx

 
 

Old Acne jeans that used to be black // Old top from Helmut Lang which is now with my  tailor // Perfect burgundy colored nail polish from Tom Ford -Plum Noir 

 


Juicy

 
 

Neida, jeg har ikke kastet meg på juicebølgen. Ikke helt ihvertfall. Jeg har ikke juicemaskin og jeg lever ikke på kun juice. Til det er jeg altfor glad i å tygge... 

Jeg har rett og slett funnet ut at:

1. Du trenger IKKE en juice maskin

2. Du blir faktisk ganske mett om du putter i avokado

3. Magen liker det innmari godt

Og ikke minst;
4. Det er fort gjort!

Tidsklemmahhhhh

Jeg har så mye å gjøre og så liten tid. Det er en klisje, vet det, men det er sant! Jeg synes jeg gjør noe hele tiden. Det er jobb, skole, ekstrajobb, trening, hus ++ Sitter liksom aldri stille å gjør ikke noe. 

Frokost er vanskelig å rekke, lunsj også. Jeg har funnet ut at en sitron, ett eple og en avokado blandet med litt appelsinjuice (ikke fra konsentrat), går veldig fort å lage med en stavmikser. Du bruker innmaten av avokadoen, hele sitronen og hele eple, sleng det i mixeren og voila! Frokost og lunsj i en fei. Dette er så mye sitron at avokadoen ikke blir ekkel og brun. Du drikker halvparten på vei til jobb, og halvparten i lunsjen. Innimellom spiser jeg forskjellig frukt og yoghurt. Skulle tro det ikke var mye å bli mett av, men ifht kanskje et rundstykke som ofte består av 50 prosent luft og 50 prosent carbs, så blir du faktisk det. 

 
Les ingredients....


Les ingredients....

 

Må snart finne på en annen blanding da, som også er mettende, det blir litt kjedelig i lengden. Noen som har veeeeldig enkle tips?

Natta kropp

Å KUN leve på juice derimot, som mange gjør i lengre perioder er bare helt villt. Og tenk så kjedelig! Når jeg kommer hjem om kvelden og skal spise middag etter juicefrokost og -lunsj, er det viktigste for meg konsistensen. Tenk å aldri tygge på noe! Og hva med tennene? Ikke bare syreskader, men blir de ikke veldig "sløve", om de aldri brukes? 

Når vi først snakker om sløve organer, hva med resten av kroppen? Den må jo nesten gå i dvale, eller ihvertfall kjede seg i hjel! Ingenting å kverne og prossessere. Hva skal den gjøre da? Vil den ikke bli sløvet ned og glemsk? Vil den til slutt ikke huske hvordan den fordøyer mat?
Gir vi koppen vår fysisk Alzheimer med all denne juicingen? 

Kamuflerte slankere eller b-kjendiser med ekstrem ernæringskunnskap?

Jeg lurer på om disse bloggerene og realitymenneskene som skryter av ukelange detox og renselseskurer egentelig har skjulte motiver. Kanskje de bare later som de ikke hører hva ernæringsfysiologer og forskning sier, fordi de egentelig slanker seg! Det er jo ikke politisk korrekt å slanke seg, vi skal jo være så naturlige og aksepterende av alle kroppstyper og fasonger, men det er også kanskje bare løgn? 

 
A-Magasinet 10. april 2015


A-Magasinet 10. april 2015

 

I følge A-Magasinet fra 10. april er det ikke engang LOV å kalle juicekurer detox eller renselse, EUs vitenskapskomite har kommet frem til at det enda ikke er fremlagt dokumentasjon som kan underbygge det. OG når du "juicer" frukt og grønnsaker ødelegger man kostfibrene kroppen trenger i fordøyelsessystemet. Og der er vi tilbake til tarmenes Alzheimer....

Et par måltider om dagen er vel greit kanskje? Og så mye bedre det må være å drikke en juice du har laget helt selv, enn å betale en formue for noe du kjøper i en juicebar på vei til jobb. Alt med måte?

Have yourself a healthy quickie💚

Cheers!

MrsBxx
Ladybug

 
 
"Wear a dress, feel like a woman"
–Diane Von Furstenberg 

 

Vær fornøyd og si det!

DET er jo ikke lov å si da, at man er fornøyd, man skal jo helst ikke beskrive seg selv eller hvordan man føler seg, med positive adjektiver. Men det er jo ikke andres syn en beskriver seg ut ifra, men sitt eget! Vi hører så mye om dagen at vi kvinner må være tøffe og selvsikre som menn for å oppnå lik lønn og lik respekt, men det er en felle! Så snart du sier høyt at du er fornøyd med deg selv, er du selvsentrert, egoistisk, og noen ganger dum. Vi vet jo dessuten at kvinne kan være kvinne verst. Er ikke verden tøff nok for oss kvinner som den er? Kan vi ikke bare være glad på hverandres vegne? Kan vi ikke hjelpe hverandre isteden for å prate nedsettende om hverandre? 

Vær grei.

En kvinne med en manns livssyn 

Men du, bare for moro skyld, skal vi ditche underlegen og svak for bare noen uker, kanskje frem til sommerferien? Bare for å sjekke om livet kan bli enda bedre, enda større og enda friere? 

Fra nå av om vi tviler, spør vi oss selv, "–hva ville en mann gjort?"
Om han var kvinne og sto i undertøyet foran garderoben sin ville han garantert valgt kjole, skjørt, hæler, og han ville brukt det for alt det er verdt. Noen ganger kanskje du ikke føler deg "up for a skirt", da er det enda viktigere å ta det på. Du vil garantert føle deg bedre, og når du føler deg bedre, har du det bedre.

Jeg slår et slag for skjørt i dag, og har vrikket meg inn i (håper det går seg litt ut, for det er litt lite) et pencilskirt fra Epilogue by Eva Emanuelsen. 

Jeg gir det ti av ti mulige.

Today I wore

Skirt Epilogue // T-shirt Stella McCartney // Jacket Rick Owens // Booties Christian Louboutin // Bag Givenchy 

Vogueify yourselves!
MrsBxx

It's here!

 
 

No-stocking-season starts NOW!

I dag hadde jeg første offisielle vårdag. No stockings! Skal jeg ha på strømper nå før i januar, er det kun fordi antrekket krever det. Så utrolig deilig det var å gå til jobb i går! Jeg surret avgårde (les; løp. Det må jeg alltid) til toget og ventet til og med på perrongen et par minutter, og null goosebumps. 

Litt for enhver smak

Jeg synes de nye Adidasene passet strålende til dagens antrekk. Hadde med meg reptilene for å bytte for after work wine, men endte opp med å reise hjem. Uansett, de rosa skoene funker best for meg når jeg bruker de sammen med mine vanlige outfits, de bare tilfører noe nytt og litt alternativt. Skulle jeg hatt de på til en plain skinny jeans hadde det vært meningsløst med hot pink, da burde de vært hvite. Tror jeg. Skal teste det litt ut, jeg er ikke på kjent grunn her. 

Lurer på om de er kule til den croppede smokingbuksen fra Acne....

Comfort zone again

Så fort jeg kommer in i min vanlige habitt, er jeg tryggere. Reptilene er kanskje mitt beste kjøp noen sinne, de passer til alt og er chic, sexy og classy på en gang. Jeg prøvde de ikke engang før jeg kjøpte, jeg bare visste de var meg. Jeg ringte Saint Laurent i Cannes og holdt de av så min venninne kunne plukke de opp for meg. Jeg hadde bare sett på de et par uker før og bestemt meg for at de var for dyre, for høye, for flashy og for upraktiske. Egentelig helt meg. Forelskelse ved første blikk, som har vokst til ekte kjærlighet.

I wore

Coat Whyred. Du skjønner at det er på tide med en ny? Har lyst på en fra Celine eller Maison Margiela, men tror jeg har funnet et godt alternativ fra By Malene Birger // Blouse Vince // Skirt By Malene Birger // Sneakers Adidas // Bag Sac de Jour Saint Laurent // Scarf Louis Vuitton

"A girl should be two things,
classy and fabulous" - Coco Chanel

Give it your best shot ladies!
MrsBxx

 
 
 
 
 
 
 


Sneakers'n fishnets

 
IMG_2350.jpg
IMG_2354.jpg
 

Today I wore pink shoes. Sooo not me, but so fun! The pink Pharrell Williams Stan Smith shoes.

Adidas sneakers (heter det egentelig det?). Tror det sikker har dukket opp et nytt hipt navn for slike sko, men who cares. Jeg er for gammel til å konstant endre stilen min og vokabularet etter hva som er "in" og ikke.  Jeg lar de unge stresse med å alltid være trendy, og nyter heller tilværelsen som 44 og fabulous. Det er ikke lov å si slikt, jeg vet det, men det passet så godt til poenget mitt. Jeg går ikke rundt å tenker at jeg er "all that", (herregud det er mye som er galt med meg, og jeg hadde villet endre på), men jeg går rundt å tenker at jeg er fornøyd og har funnet mitt "konsept".  Og DET er ganske fantastisk. Er du ikke helt der enda, kan du bare glede deg til du kommer dit. 

Ja, så kjøpte jeg noe da, noe jeg ikke trengte. De passer ikke til noe jeg har, men derfor passer de til alt alt. Jeg tror nok jeg stort sett vil holde meg til den mørke paletten, men en fargeklatt i ny og ne tror jeg at jeg tåler. 

Coat Tiger of Sweden // Blouse Benetton // Skirt By Malene Birger // Fishnet stay ups Wolford // Bag Givenchy // Sunnies Celine // Shoes Adidas & Saint Laurent

Think pink once in a while!
MrsBxx

IMG_2342.jpg

Black, I mean back, in the comfort zone.....

My favorite waste of time

 
 

Jeg kan ikke tenke på noe jeg liker bedre enn å spise lunsj i byen med Kamilla. Kamilla er datteren min på 13 år som alltid har vært perfekt. Jeg har bare henne, jeg mener jeg fikk et perfekt barn på første forsøk så hvorfor prøve igjen?

My favorite things

En mil løpetur før kl 0900. Fantastisk og toppen av lykke. Kan ikke leve uten.

Lunsj med venninner, det er også høyt oppe på listen av favorittting å gjøre. I dag var også en venninne med, så det var dobbel lykke:)

Solen på ansiktet, elsker det. Med La Mer SPF 50 of course!

Jeg liker å spise lunsj og jeg liker å drikke vin. Helst ønsker jeg å handle noe først. Noe som er planlagt og ønsket. I dag var det Kamilla det dryppet mest på, men jeg kjøpte meg en ny ring fra Saint Laurent. Skulle ha et skjørt fra Helmut Lang også (begge deler på Høyer selvsagt), men det måtte dessverre vente, helt ufrivillig om jeg får lov til å si det.

Det nye kortere håret som er like fint i hestehale som nyvasket. Det synes jeg da, og det er jo det som teller. Kan ikke leve uten jevnlig colour and cut<3 

Et friskt pust! Plutselig forelsket jeg meg i en blomstrete kjole fra Carven! En i lillaroseblåhvitetc... you name it! Jeg vet at den er helt utenfor mitt fargespekter og veldig langt fra min stil. Det ville vært å bryte alle regler... Men en av reglene må jo være at regler er til for å brytes? Bare du bryter de med stil?

Today I wore

Det var utrolig deilig å slippe vinterjakke og tunge sko i dag! Og herregud jeg har savnet solbriller! Med Saint laurent bootsene kunne jeg surre en hel dag uten å bli sliten i føttene. Pleier å planlegge sko utifra hvor langt jeg må gå. I dag skulle jeg ta toget til Oslo S, gå gjennom byen innom Høyer på Eger, og så gjennom slottsparken for å komme til restauranten på Majorstuen, da fikk hælene hvile. 

Jakke Rick Owens // Skjerf Louis Vuitton som jeg elsker, men har brukt altfor sjelden. Det er et skjerf med uendelig gode følelser og minner // Boybag Chanel // Bukser Acne // Turtleneck Acne // Boots Saint Laurent // Earrings Chanel // Sunnies Céline, which I love<3

Remember the little things
MrsBxx

 
IMG_2117.jpg
 
 


Be bold!

 

Pair a sweatshirt with your dress 

 

Denne genseren er laidback og off duty, men mikset med kjole og heels funker den nydelig på kontoret. Akkurat passe uformell men kledt. 

Furnuftig er et ikke-ord

Det er så viktig å vite hvordan du kombinerer plaggene du har i garderoben, ingenting skal blir liggende bare pga årstid og mangel på anledninger. Jeg har ikke et plagg jeg ikke på ett eller annet tidspunkt har brukt i det daglige. Jeg kjøper aldri fornuftig, fordi ingenting er ufornuftig for meg. Jeg bruker silkekjolen min med chunky knits, camisolen med en edgy cardigan, og smokingjakken som ytterjakke. 
Dette betyr ikke at jeg ikke føler at jeg pynter meg når jeg tar på de samme plaggene i formelle eller festlige anledninger, for da kombinerer jeg de på en annen måte, og med annet tilbehør.

Kvalitet og planlegging

Husk å kjøpe kvalitet når du kan. Om du vil prøve min strategi bør du ha kvalitetsplagg i garderoben. Det kan ikke sies for ofte; kjøp kvalitet fremfor kvantitet. Du kommer til å bruke hvert plagg oftere, men du vil alikevel føle deg "ny" hver gang du kommer over en kombinasjon du ikke før har prøvd ut. Ta deg fem minutter foran (eller inne i...) garderoben din hver kveld før du legger deg, og tenk. Prøv å sette sammen det mest usannsynlige, og jobb ut i fra det. Jeg er IKKE vill og gal, så ofte forkaster jeg første forsøk og nester meg inn til det rette antrekket ved å prøve og feile. 

Spjåk

Jeg er ganske strait og kjedelig i stilen, men stilen min passer til meg. Jeg håper og tror at folk ser meg først, og ikke klærne. Det finnes folk som er så mye i seg selv at de tåler voldsomme klær uten å forsvinne selv, men jeg er definitivt ikke en av de. Fy søren så gøy det hadde vært å være en Anna Dello Russo! Å bruke farger, mønster og volanger som andre bruker jeans! F... hun er rå! 
Må jo slenge på her at jeg mener det er mange som tror de tåler skrålete klær men absolutt ikke gjør det. Ikke spjåk deg ut om du ikke kan bære det med hevet hode'a, s'il vous plait? 

Utrolig takknemlig

Genseren på bildet hadde jeg ikke råd til, men jeg fikk den (!) helt overraskende av en utrolig kul dame. Jeg kom på jobben en dag og der sto den i en pose til meg, sammen med en koselig beskjed. Tusen, tusen takk! I'm at loss for words💙

Today I'm wearing

Genser Givenchy // Kjole Tiger of Sweden // Boots Burberry // Bag Balenciaga // Bracelet CC Skye & Saint Laurent // Ring Louis Vuitton

Be classy, be fabulous!
MrsBxx

 
 

Fredagens indrefilét

Tiden du har etter at alt du MÅ gjøre er gjort, og kvelden ligger foran deg men ikke enda er igang. = indrefiléten av helgen. 

Må bare skrive ordene ned: Jeg har friiiii! Jeg skal ikke jobbe, og jeg har ikke noe skolearbeid før på mandag. I dag har jeg byttet ut aviser med magasin. Yndlingsmagasinet er Britiske Vogue, men  kjøper også hver måned ELLE UK. I dag kom aprilutgaven som bestillt<3
Til Elle har jeg rødvin, brie og fikensyltetøy. 

Det viktigste jeg har lært meg de siste par årene er å ikke bekymre istykker hvert eneste lille lykkelige øyeblikk. Jeg forkuserer på gleden jeg føler på vei hjem fra jobb når jeg vet jeg skal kose meg med datteren min, eller når jeg skal til frisøren, eller når jeg skal ta et glass vin etter jobb med noen jeg elsker å skravle med. Jeg tenker ikke lenger på at det kommer en morgendag. Jeg koser meg med nå. Jeg holdt på å bekymre meg syk og gammel, og det er ingenting som er verdt det. Dette er noe jeg bevisst jobber med. It's a work in progress.

Don't destroy every wonderful little moment with tomorrows worries💖
MrsBxx

 

Yes! I passed!

Slik har det sett ut den siste tiden på benken hjemme hos meg.&nbsp;


Slik har det sett ut den siste tiden på benken hjemme hos meg. 

Nå er jeg dobbeltarbeidende student igjen. Det går an. Vi kvinner kan jo alt! Men herregud jeg er sliten. Sliten og fornøyd på en gang. 

Something's gotta give

Forige dagen leverte jeg en omfattende oppgave som har tatt all tiden min de siste ukene. Jeg jobber til daglig som grafisk designer i MediaPlus, og noen kvelder og helger er jeg på Høyer. Skolen må jeg ta på kvelden og så lurer jeg joggeturer og powertimer innimellom der. Kan tro jeg var lettet da jeg fikk bestått på den siste oppgaven min. Four down and two to go! Da er det et semester igjen:)

Prøver å blogge litt også, men skulle ønske jeg rakk mer. Målet å er å blogge antrekket mitt hver hver dag, men det er tidkrevende å ta bilde, og det har vært så vanskelig med lyset siden det er mørkt hver dag når jeg kommer hjem. 

Huset er fortsatt alltid ryddig (ellers klarer jeg ikke å lese), men det hender det er litt støvete. Something's gotta give.....
Uansett overrasker det meg alltid at jeg fikk det til når jeg ser tilbake på en veldig hektisk periode. Det er to oppgaver igjen av dette semesteret, og så eksamen da, men det jeg søren meg klare. 

Everything will be okay in the end, if it's not okay, its not the end ❤️
MrsBxx

IMG_1827.JPG

Da ble det mørkt igjen...!

Den gode gamle flatcapen fra Burberry // Frakk fra Whyred, den skal forresten byttes ut snart med en ny i samme stil // Skjørt By malene Birger // Boots og bag Saint Laurent

– Nå er det på tide med noe nytt i kjenner jeg. Kanskje jeg burde tvinge meg til å bruke nye antrekk fra garderoben min hver dag... Hmm, en blogpost idé?